Simplu și ușor acest sos de roșii preparat la rece, foarte aromat, cu ingrediente puține și bun de servit cu diverse garnituri, chiar și cu pizza.
Ingrediente
- 250 g roșii cherry
- 2 căței de usturoi
- sare
- piper
- 5-6 frunze de busuioc
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță zahăr brun
Mod de preparare sos de roșii preparat la rece
Roșiile cherry se spală și se curăță de pielițe, apoi se tocă mărunt, fără a le transforma în piure.
Se adaugă usturoiul curățat și răzuit și frunze de busuioc verde.
Se amestecă uleiul de măsline cu un praf de sare și zahărul brun, până când acestea se topesc,
Se adaugă, după gust și piper măcinat.
Dressingul rezultat se amestecă cu roșiile și rezultă un sos de roșii preparat la rece, foarte gustos și aromat.
Cheesecake la rece cu mix de fructe confiate, afine și topping de zmeură. Rapid de preparat și foarte savuros.... Din categoria rețetelor din copilărie: Chifteluțe cu piure de cartofi. Ce poate fi mai simplu și mai delicios, pentru un...