Amanda Rose, un psiholog şi cercetător din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumată, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietăţile sale
Leguminoasele – fasolea, soia, năutul, lintea, arahidele sunt bogate în minerale, însă, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimilează aproximativ jumătate din cantitatea nutrienţilor.
Articolul continuă după reclamă
Iată cum trebuie preparată fasolea:
- Combinaţi apă clocotită cu apă filtrată şi turnaţi peste fasole până acoperiţi complet boabele. Faceţi asta cu o zi înainte de a găti propriu-zis fasolea şi puneţi vasul într-un loc cald.
- Păstraţi apă fierbinte într-un termos şi pe măsură ce boabele absorb apă, completaţi din nou până sunt acoperite complet.
Sanda Marin, regina gopodinelor din România, îți arată cum se face SALATA DE VINETE! Greșeala pe care o fac și bucătăres...
Dacă adori tartele cu fructe, trebuie să încerci această rețetă! Nu-ți ia mai mult de 30 de minute!...