Ingrediente
- Cartofi
- Bacon
- Cașcaval
Mod de preparare
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat savuroasă și extrem de simplu și rapid de făcut, atunci vulcanii de cartofi sunt ideali pentru tine!
Cum se face?
Simplu! Iei cartofii, îi fierbi bine și apoi scoți (cu o linguriță) mijlocul, cât să faci o gaură. În ea pui bucățile mari de cașcaval, până se umple (de preferat să rămână și niște cașcaval afară). Înfășori apoi cartoful în felii de bacon, fixezi totul cu scobitori și pui totul la cuptor timp de 30 de minute.
Când totul s-a rumenit, poți să faci un sos din smântână și sos picant sau barbeque, pe care să îl torni deasupra cartofilor. Presară și niște felii de ceapă verde deasupra și totul e gata!
Poftă bună!
Cheesecake cu căpșuni, pentru toți oamenii buni... Sandviș savuros, în bacon delicios! Înnebunești de plăcere dacă guști! Cum se face minunea?...