Antena Căutare

Ai musafiri anunţaţi pe ultima sută de metri? Nu îţi face griji! Încearcă reţeta de TIRAMISU ÎN ZECE MINUTE

Ştim, nu vrei să stai mult în bucătărie şi nici să deschizi cuptorul. Reţeta de mai jos este perfectă: uşor de preparat şi mai ales extrem de rapid

Ştim, nu vrei să stai mult în bucătărie şi nici să deschizi cuptorul. Reţeta de mai jos este perfectă: uşor de preparat şi mai ales extrem de rapid

INGREDIENTE

250 ml smântână pentru frișcă (cât mai grasă posibil)
250 g mascarpone (la temperatura camerei)
3 linguri de zahăr
2 fiole esență de vanilie
350 ml espresso/cafea tare
500 g pișcoturi
cacao pudră pentur decorat
*Opțional: 1 lingură Amaretto sau Brandy

PREPARARE

Articolul continuă după reclamă

Ești fan tiramisu sau doar vrei să faci, cât mai rapid posibil, un desert pentru musafiri sau pentru cei dragi? Aceasta este rețeta pe care ți-o recomand: gata în mai puțin de 10 minute, fără coacere și cu minimum de efort!

Bate smântâna, zahărul și vanilia cu un mixer până obții o spumă tare și omogenă. Adaugă mascarpone și – opțional – amaretto sau brandy. Amestecă.
Înmoaie pișcoturile în cafea și pune primul strat pe fundul unei tăvi (dacă ai, dimensiunea 20 x 20 cm este cea mai potrivită, conform ingredientelor date).
Pune jumătate din cantitatea de cremă peste pișcoturile din tavă. Repetă procesul cu un al doilea strat de pișcoturi și încă unul de cremă.
Cerne cacao deasupra și dă la frigider, între 4 și 8 ore.

Așa faci cel mai tare pui la cuptor cu cartofi! Un ingredient de câțiva lei transformă total mâncarea!... Reţetă: Învaţă să pregăteşti cea mai uşoară prăjitură cu banane şi vanilie! Nu ai nevoie de cuptor pentru ea...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x