Antena Căutare

Alisia Racovei, de la agonie la extaz! „Dacă eu am găsit soț la Spitalul de nebuni, găsește și Scărlătescu soție la club!”

Alisia Racovei are 70 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” alături de fiul său! Chiar dacă este pensionară, asta n-a oprit-o să-și ia inima în dinți și să îți demonstreze talentul culinar!

Alisia Racovei are 70 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” alături de fiul său! Chiar dacă este pensionară, asta n-a oprit-o să-și ia inima în dinți și să îți demonstreze talentul culinar!

Pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și pentru a arăta că nu degeaba a fost bucătăreasă toată viața, concurenta a ales să facă o saramură de pește cu mămăliguță.

La bancul celălalt de lucru a lucrat fiul său, cel care a convins-o să vină la emisiune! Marius Racovei are 37 de ani și este agent de poliție.

Povestea ei de viață este una de-a dreptul incredibilă! Am aflat că părinții au căsătorit-o la 17 ani, dar a rămas văduvă cu un copil. S-a recăsătorit, dar nici acum norocul nu i-a surâs! A căzut într-o depresie cumplită, dar apoi a găsit puterea de a se ridica și de-a lupta pentru viitorul copiilor săi.

Ce părere are doamna noastră despre viitorul lui Scărlătescu?

„Dacă eu am găsit soț la Spitalul de nebuni, găsește și Scărlătescu la club!”, a zis Alisia Racovei.

Deznodământul? Pentru rețeta sa de saramură de pește chefii au decis că merită să meargă mai departe în concurs, cu trei cuțite și multe felicitări!

Robertino i-a făcut pe chefi să leșine de râs! „N-am eu facultate, dar nu sunt prost! Baby?! Ce cauți aici”... Marius s-a duelat cu mama în bucătărie și acum a primit verdictul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x