Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Burlacul

Ha ha! Amalia Bellantoni și-a sabotat subtil adversarii și a pedepsit-o Dumnezeu pe loc, la „Chefi la cuțite”? A curs sânge! „Mediiic!”

Amalia Bellantoni, concurentă în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a părut că și-a sabotat adversarii subtil, la proba la care competitorii aflați la duel au fost provocați să încânte jurații cu o friptură pe cinste. A plătit imediat, căci a suferit un accident.

Amalia Bellantoni, accidentată la „Chefi la cuțite”.

„Am pornit proba chiar foarte prost dispus, pentru că am văzut-o că și-a luat ditamai caserola, cu vreo cinci-șase kilograme de cotlet de porc. A luat toată bucata. Nu ai cum să faci așa ceva, n-ai cum! M-am uitat puțin să văd dacă îl duce înapoi și nu l-a dus.

O să mă asigur că îmi iau cinci kile de carne după mine data viitoare, cca să mă asigur că nu mai are cine să ia. Dacă ea a luat tot porcul, am luat berbecuțul, că mulți s-au axat pe vită”, s-a plâns Andrei Tănasă, din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Amalia și-a plătit imediat „păcatul”. A fost nevoită să apeleze la medic.

„Suntem gata, suntem pe baricade! Te tai, nu curge sânge! Am văzut sânge pe mână – era de la mine! N-am simțit că m-am tăiat. Am chemat medicul”, a spus concurenta.