Antena Căutare

Audițiile Chefi la cuțite, pe ultima sută de metri înainte de bootcamp. Sonia Simionov, la preselecții alături de mama sa

În această seară, la Antena 1, de la 20:30, la Chefi la cuțite urmează ultima ediție din acest sezon dedicată degustărilor înainte de bootcamp.

colaj foto cu sonia simionov alaturi de mama sa la chefi la cutite sezonul 13, poza cu juratii emisiunii si poza cu cristian, un concurent Galerie
Sonia Simionov gătește alături de mama ei în ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 15 aprilie 2024 | Antena 1

Cum Chefii se pregătesc de o etapă dură, eliminatorie, presiunea e mare pe umerii concurenților care-și doresc să obțină cuțitul de trecere în bootcamp pe ultima sută de metri.

Se gătește cu ambiție și cu aplomb, indiferent de vârstă. Cristian Marin este concurentul de 13 ani care vrea să intre în competiție fără teama că vârsta este un impediment. Mai mult, adolescentul care a început să gătească de la 9 ani, pentru fratele lui mai mic, îl admiră pe Gordon Ramsay și vrea ca Chefii să-i jurizeze preparatul ca și cum… ar fi fost făcut de un concurent adult. Cum se va descurca în bucătărie și care vor fi reacțiile juraților telespectatorii vor vedea în ediția show-ului culinar din această seară.

Jurnalista Sonia Simionov vine la Chefi la cuțite sezonul 13 pentru a găti în premieră alături de mama sa

Tot în această seară, jurnalista Sonia Simionov vine la Chefi la cuțite pentru a găti în premieră alături de mama sa. Ileana. Deși nu se declară specialist în arta culinară, Sonia a intrat în bucătăria show-ului culinar convinsă că va alcătui o echipă bună cu mama sa. ”Mie chiar îmi place emisiunea. Am acceptat repede să vin atunci când mi-a propus Sonia, pentru că m-am gândit că este o experiență cu totul aparte. Cele mai mari emoții le am legat de timp – dacă voi reuși să mă încadrez sau nu în acea oră pe care o avem la dispoziție”, a declarat Ileana Simionov. ”Eu nu gătesc lucruri pompoase, știu să fac lucrurile de bază. Când eram la liceu în Constanța, părinții erau mai mult în Cernavodă, pentru că acolo lucrau, și atunci, ca să-mi ajungă banii pe care mi-i trimiteau, trebuia să gătesc, pentru că era mai ieftin”, a povestit Sonia Simionov.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Anca Răducanu i-a lăsat cu gurile căscate pe chefi când a spus cu ce se ocupă. Ce a dezvăluit

Cum se vor înțelege mama și fiica în bucătărie, dar și care vor fi celelalte verdicte ale juraților telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY, în această seară, de la 20:30.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Adnana Mihaela Irimia i-a impresionat pe jurați cu un preparat tradițional. Pe ce rețetă a pariat, ca să ajungă în bootc... Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Cristian Marin are 13 ani și i-a surprins pe jurați cu povesta accidentului său. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x