Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Anca Răducanu i-a lăsat cu gurile căscate pe chefi când a spus cu ce se ocupă. Ce a dezvăluit

Anca Răducanu i-a lăsat cu gurile căscate pe chefi atunci când și-a făcut apariția într-o ținută sexy. Dezvăluirile concurentei i-a luat prin surprindere, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Colaj cu Anca Răducanu alături de jurații Chefi la cuțite în platou Galerie
Anca Răducanu i-a lăsat cu gurile căscate pe chefi atunci când și-a făcut apariția într-o ținută sexy | Antena 1

Sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite a adus povești de viață incredibile, preparate gustoase sau cu ingrediente surprinzătoare și concurenți veniți din mai toate colțurile lumii. Printre cei care i-au uimit pe jurați a fost și Anca Răducanu. Tânăra i-a surprins pe jurați nu doar cu ținuta îndrăzneață aleasă, ci și cu dezvăluirile făcute.

Anca Răducanu i-a lăsat cu gurile căscate pe chefi în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 10 aprilie 2024

Ca să îi impresioneze pe jurați, concurenta a ales să facă o ciorbă de perișoare cu legume din plin. După ce rețeta a fost gata, concurenta în vârstă de 36 de ani a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Anca Răducanu, care s-a făcut remarcată prin ținuta îndrăzneață aleasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Antonio Passarelli a anunțat cine a câștigat ultima amuletă. Au urmat discuții aprinse

„Sunt content creator pe social media, așa sunt cunoscută, Anca Jst”, s-a prezentat tânăra.

„Te-am găsit, ai 1,3 milioane de urmăritori”, a constatat Alexandru Sautner.

„Wow! Ce înseamnă OnlyFans?!”, a dorit Richard Abou Zaki să afle.

Anca Răducanu a spus cum și-a transformat corpul și cum a ajuns să se apuce de Only Fans.

„Și pot și eu să câștig bani din treaba asta?”, a întrebat Ștefan Popescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Adnana Mihaela Irimia i-a emoționat pe jurați cu drama prin care a trecut. Ce a povestit

„Momentan îmbin utilul cu plăcutul, nu mai lucrez la fabrică, lucrez în social media acum”, a explicat Anca Răducanu.

Concurenta a dezvăluit și alte detalii despre activitatea ei, iar chefii au fost uimiți de ceea ce au aflat.

La final, jurații i-au acordat trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Antonio Passarelli a anunțat cine a câștigat ultima amuletă. Au urmat discuții aprinse... Concurenții și-au învins emoțiile la Chefi la cuțite. Ce i-a făcut să câștige mai multă încredere în propriile forțe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x