Antena Căutare

Bun venit la Scărlătescu, zis și gustosu’ pofticiosu’! ”Doamnă, s-ar putea să înceapă scandalul. Eu vreau să vă fac o ofertă!”

Cristina Ioniță vine din Focșani, are 36 de ani, de 13 profesează ca bucătar, iar marea ei pasiune sunt tatuajele. Are un șarpe pe picior, despre care spune că o reprezintă.

Cristina Ioniță vine din Focșani, are 36 de ani, de 13 profesează ca bucătar, iar marea ei pasiune sunt tatuajele. Are un șarpe pe picior, despre care spune că o reprezintă.

Dar ce-avem noi aici? Cristina a decis să gătescă pentru chefi un preparat inedit: caltaboș!

A intrat pentru prima dată în bucătărie în 2003. ”Din nevoie de a-mi găsi un loc de muncă, am mers la un hotel pe post de spălător de vase. M-am speriat prima dată de tot ce însemna bucătăria, dar acum nu-mi văd viața fără această activitate”, spune concurenta.

Caltaboșul a ajuns în fața chefilor! ”Băi, ești nebun?”, este prima reacție! E ardei umplut? Nu, nu! Chef Bontea se prinde despre ce este vorba.

”Te așteptai tu vreodată să-ți aducă cineva caltaboș să mănânci?”, îi lansează chef Dumitrescu întrebarea. Răspunsul: negativ! Jurizarea: pozitivă! Trei cuțite și fericire pe măsură!

”Când aveam 14 ani, mama a murit, iar familia mi s-a destrămat. Atunci am început să gătesc!” Povestea unei farfurii ins... Noi concurenți, noi talente de descoperit în bucătărie! Chefii ascut cuțitele (LIVE TEXT)...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x