Cristina Ioniță vine din Focșani, are 36 de ani, de 13 profesează ca bucătar, iar marea ei pasiune sunt tatuajele. Are un șarpe pe picior, despre care spune că o reprezintă.
Dar ce-avem noi aici? Cristina a decis să gătescă pentru chefi un preparat inedit: caltaboș!
A intrat pentru prima dată în bucătărie în 2003. ”Din nevoie de a-mi găsi un loc de muncă, am mers la un hotel pe post de spălător de vase. M-am speriat prima dată de tot ce însemna bucătăria, dar acum nu-mi văd viața fără această activitate”, spune concurenta.
Caltaboșul a ajuns în fața chefilor! ”Băi, ești nebun?”, este prima reacție! E ardei umplut? Nu, nu! Chef Bontea se prinde despre ce este vorba.
”Te așteptai tu vreodată să-ți aducă cineva caltaboș să mănânci?”, îi lansează chef Dumitrescu întrebarea. Răspunsul: negativ! Jurizarea: pozitivă! Trei cuțite și fericire pe măsură!