Antena Căutare

Ce au făcut Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în timpul unei degustări, la Chefi la cuțite sezonul 11

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite pentru unul dintre battle-uri și un detaliu i-a surprins imediat pe fani.

colaj foto cu sorin bontea, poza cu chefii si poza cu catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Ce detaliu au observat fanii în timpul unei degustări la Chefi la cuțite sezonul 7 | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a adus emoții mare și situații neașteptate nu doar pentru concurenții din cele trei echipe, ci și pentru cei trei chefi. În timpul uneia dintre degustări, cei care au urmărit emisiunea au putut observa un detaliu inedit.

Ce au făcut Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în timpul unei degustări, la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

Într-una dintre ediții, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a degusta atent farfuriile pregătite de echipele lor la unul dintre battle-uri.

Sorin Bontea a ales să facă un preparat pe bază de carne de rață, în timp ce Florin Dumitrescu a mizat pe mușchiul de vită. Fiecare a gustat, însă nu a durat mult și între cei trei s-a iscat un schimb acid de replici, poate chiar mai acid decât „sosul dni farfurie”.

Momentul a dovedit încă o dată faptul că fiecare chef are propriul său stil de-a găti și poate aprecia diferit o farfurie sau o combinație de arome sau de ingrediente.

Totuși, un element asupra cărora au fost de acord a fost faptul că un vin roșu bun poate completa orice rețetă pe bază de carne roșie, fie ea vită sau rață.

Și ce alt vin poate completa mai bine o astfel de rețetă savuroasă dacă nu un pahar de fetească neagră de la Crama Ceptura? Culoarea rubinie și aroma intensă scot în evidență nu doar carnea, ci și garnitura aleasă.

Tocmai de aceea, de la degustările chefilor nu lipsesc vinurile de la Crama Ceptura, care oferă soiuri alese și diverse, potrivite pentru toate gusturile, dar și pentru toate preparatele.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Ce mesaj a transmis Laurențiu Neamțu după finala Chefi la cuțite sezonul 11. Ce a recunoscut și ce a zis despre Nina și ... Ce „secret” folosesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu pentru a putea să deguste farfurie după farfurie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x