Antena Căutare

Ce „secret” folosesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu pentru a putea să deguste farfurie după farfurie

Nu de puține ori, fanii s-au întrebat cum pot să deguste zeci de farfurii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Se pare că cei trei au un „secret” ce îi ajută să facă acest lucru, în fiecare ediție din sezonul 11 Chefi la cuțite.

colaj foto cu sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 la degustare si poza cu un preparat Galerie
Descoperă ce „secret” folosesc chefii pentru a putea degusta zeci de preparate, la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a fost un adevărat carusel de emoții și trăiri nu doar pentru concurenți, cât și pentru chefi, fiindcă fiecare battle a decis cine intră la duel și riscă astfel să piardă un concurent.

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușesc cei trei jurați să deguste atât de atent zeci de preparate și încă să poată simți fiecare arome în parte. Cei care au urmărit emisiunea au putut descoperi „secretul” folosit de aceștia.

Ce „secret” folosesc Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru a putea degusta zeci de preparate în aceeași zi, la Chefi la cuțite sezonul 11

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a adus numeroase battle-uri și dueluri savuroase și, de fiecare dată, farfuriile au fost degustate atent pentru ca chefii să își dea seama cine a respectat tema mai bine, cine a gătit mai gustos, dar și cine a avut o farfurie mai aspectuoasă.

Totuși, sarcina de-a gusta farfurie după farfurie nu este deloc una ușoară, însă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au o vastă experiență în acest sens. Totuși, pe lângă asta, cei trei au și un „secret”: vinurile Cramei Ceptura. Oferind soiuri diferite, potrivite pentru orice tip de preparat, Crama Ceptura este un ajutor de nădejde pentru cei trei chefi.

Vinul completează savuros orice tip de preparat și îi pune aromele în evidență, dar și ajută să faci mai ușoară degustarea și trecerea de la un preparat la altul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Ce au făcut Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în timpul unei degustări, la Chefi la cuțite sezonul ... Ce vinuri au folosit concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 11 pentru a obține preparate cât mai gustoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x