Antena Căutare

Chef Dumitrescu a fost fascinat de farfuria lui: ”O farfurie foarte 2016” și l-a luat în Echipa Neagră. Cine este Daniel Lixandru

Daniel Lixandru are 27 de ani, este inginer constructor și pasionat de bucătărie.

Daniel Lixandru are 27 de ani, este inginer constructor și pasionat de bucătărie.

Gătește de când era mic și își ajuta mama în bucătărie. Mai târziu a plecat cu un program pentru studenti în Statele Unite ale Americii unde a lucrat într-o bucătărie, lucru ce i-a întărit și mai mult pasiunea pentru acest domeniu. Drept dovadă, după întoarcerea în țară a făcut și un curs de specializare pentru bucătar.

Din 2014 o iubește pe Alina pe care a cunoscut-o pe un șantier

”Am cunoscut o fată, Alina Lighean, care lucra pe același șantier cu mine, cu care sunt și în present. Asta se întâmpla în vara anului 2014. Și ea este tot inginer constructor, dar specializarea Căi Ferate. În prezent lucrează la o multinațională”.

Reacționează bine la critici și mereu este în căutarea perfecțiunii

”Din punctul meu de vedere orice critică este un feed back al unei acțiuni de-ale mele și din orice feed back, fie că e pozitiv sau negativ important e să tragi concluziile potrivite și să înveți ceva. Deci pentru mine orice critică este o nouă șansă de a mă îmbunătăți din orice punct de vedere. Punctele mele forte în bucătărie sunt ambiția, pasiunea și puterea de muncă.”

”Cel mai fericit moment din viața mea a fost atunci când am început cursul de bucătar. Am avut o mică reținere înainte de a începe, dar s-a risipit repede. Colectivul de la locul de "muncă" aș putea spune că s-a purtat foarte frumos cu mine, mă ajutau, îmi arătau lucruri noi. Era un sentiment plăcut când realizai că ajutai la montarea unor farfurii superbe.”, spune Daniel Lixandru pasionat de fiecare cuvânt.

Pentru a trece de degustările pe nevăzute el a pregătit piept de porumbel cu ciuperci și o emulsie de creson

Chef Florin: ”O farfurie foarte 2016. Se vede că e studiată și atent lucrată. Cu mici greșeli și marea lipsă a unui sos.”.

Chef Scărlătescu: ”Dacă ajungi la mine în echipă morcov necurățat nu există. Foarte puțini au primit trei cuțite”.

Chef Bontea: ”Ciupercile sunt amare. Sunt foarte amare. Ai potențial. Sper să nu mă înșel”

”Înseamnă foarte mult pentru mine că le-am luat pe toate trei. Îmi dă încredere pentru mai departe și sper să nu îi dezamăgesc pe chefi”, a concluzionat Daniel Lixandru.

Vezi aici rețeta preparată de Daniel!

Are o firmă de pompe funebre, dar gătește excepțional. Cine este Raluca Pop, blonda din echipa lui chef Scărlătescu... ”Când am intrat în bucătărie am simțit a doua viață”. Să facem cunoștință cu Ana Maria Constantin, din echipa lui chef S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x