Antena Căutare

Chef Orlando Zaharia a făcut senzație în trafic! Cum a apărut pe străzi, chiar înainte de noul sezon Chefi la cuțite

Chef Orlando Zaharia a fost o adevărată apariție pe străzile din București. Nu puțini au fost cei care au întors privirile după juratul Chefi la cuțite.

Galerie
Juratul de la Chefi la cuțite a făcut senzație în trafic, pe străzile din București | Antena 1

Marți, pe 18 iunie 2024, îndrăgitul bucătar a publicat în cadrul unui story pe Instagram o imagine prin care anunță faptul că au început filmările pentru noul sezon Chefi la cuțite.

Mulți s-au mirat când au văzut cum a apărut Chef Orlando Zaharia. Acesta a fost o adevărată apariție pe străzile din București și mulți dintre cei aflați în trafic au întors privirile după el.

Chef Orlando Zaharia a făcut senzație pe străzi! Cum a apărut în trafic, chiar înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon Chefi la cuțite

Sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul cu adevărat spectaculos și a adus rețete savuroase, concurenți veniți din toate colțurile lumii, cu povești de viață surprinzătoare, confruntări pe echipe pline de adrenalină și o finală de neuitat!

Articolul continuă după reclamă

Marele trofeu în valoare de 30.000 de euro a mers la Mihai Dragomis din echipa galbenă. Ulterior, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au luat o binemeritată vacanță.

Citește și: Care este pasiunea ascunsă a lui Chef Orlando Zaharia. Puțini știu cum alege el să se relaxeze

Acum, cei patru pare că au revenit pe platourile de filmare, pentru a „pune la fiert” următorul sezon al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

O dovadă în acest sens este chiar imaginea publicată de Orlando Zaharia pe pagina sa de Instagram, în care arată că s-a întors în platourile de filmare. În drumul spre locație, juratul Chefi la cuțite a făcut senzație pe străzile din București și nu puțini au fost cei care au întors privirile după el! Orlando Zaharia a apărut în trafic conducându-și motocicleta de care este extrem de mândru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba despre un model al companiei Indian Motorcycle, primul producător de motociclete din Statele Unite ale Americii (SUA). Prețul unui astfel de vehicul începe de la 19.000 de euro. Cei care nu știu, pe lângă bucătărie, Orlando Zaharia este pasionat de motoare.

Citește și: Chef Orlando Zaharia a vorbit despre relația cu fiul său în vârstă de 18 ani. Ce îl îndeamnă pe acesta să facă

Chef Orlando este, de asemenea, pasionat de ATV-uri și nu puține sunt pozele în care apare mândrindu-se cu motocicletele conduse, pe care le numește „jucării pentru băieți de peste 40 de ani”.

Tot în luna iunie, Chef Orlando Zaharia a apelat la un gest emoționant pentru 250 de copii de la un spital din Capitală pe 1 iunie. Juratul de la Chefi la cuțite a reușit să-i bucure pe cei mici chiar de Ziua Copilului. Astfel, acesta s-a decis să le facă copiilor un preparat care nu se regăsește în meniul unui spital de obicei. Acesta nu a lucrat singur, ci a fost ajutat de alți doi chefi bucătari pentru a readuce zâmbetele pe fețele a 250 de micuți de la spitalul Gomoiu din Capitală.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x