Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Chef Scărlătescu a recunoscut că cineva i-a furat inima! Cum arată femeia care l-a dat peste cap! „M-am îndrăgostit, pe cuvântul meu de onoare”

 

Dacă Gina Pistol l-a tot amăgit pe Cătălin Scărlătescu, juratul de la "Chef la cuțite" a pus ochii pe o altă blondă. Și de data aceasta chiar a recunoscut că s-a îndrăgostit!

Totul s-a petrecut chiar în platoul emisiunii, atunci când una dintre concurente a venit să se prezinte pentru primirea verdictului.

Irina Stratulat, profesoară de engleză, librar timp de 20 de ani și moderatoare de emisiune, a reușit să atragă imediat atenția lui Scărlătescu. 

Concurenta a reușit să îi captiveze pe toți în doar câteva minute cu șarmul său greu de egalat.

„Eu și dacă vreau să mănânc două boabe de mazăre mi le așez frumos pe o frunză de salată. Aprind o lumânare, îmi pun un pahar de vin. Și voila, Irina se simte bine”

Și cu multe alte povești de pe Coasta de Azur, Irina parcă l-a cucerit pe Scărlătescu. Urmărește clipul video de mai sus ca să te convingi!

Momentul a fost prezentat în detaliu în emisiunea „Chefi la cuțite” (click AICI)

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe