Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu își dezvăluie secretele. Gurmanzii vor avea surprize la Festivalul Gustului Românesc

Toamna aceasta are un gust românesc autentic.

Toamna aceasta are un gust românesc autentic.

Pentru că iubește tradițiile noastre și mâncarea românească, chef Cătălin Scărlătescu şi-a propus să le pregătească multe surprize celor care ajung în aceste zile la Constanța, la Festivalul Gustului Românesc.

Sarmalute in frunza de varza sau vita, ciulama de pui, varza calita, berbecuti la protap si multe alte bunatati gatite dupa retete traditionale din mai toare regiunile tarii. Toate acestea fac deliciul constantenilor, in centrul istoric al orasului.

De la un asa festin culinar nu putea sa lipseasca renumitul chef Catalin Scarlatescu. S-a ocupat cu migala de magiunul de prune pe care l-a promis constantenilor dar si de bercutii la gratari pe care i-a supravegheat cu mare atentie.

Cel mai neaşteptat anunţ! Chef Florin Dumitrescu a publicat un mesaj ce i-a luat prin surprindere pe fani!... Toată lumea îl știe pe Giani Kiriță, dar puțini o cunosc pe fiica sa! Frumoasa domnișoară vine împreună cu tatăl său la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x