Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Amuleta 21 e periculoasă și pune chefii pe jar! Ce avantaj puternic aduce

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitescu și Sorin Bontea au revenit la bancurile de lucru pentru a descoperi ce avantaj aduce amuleta 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu și Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Gina Pistol a anunțat ce bonus puternic aduce amuleta 21 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Așa cum ne-am obișnuit deja, ediție după ediție, frumoasa Gina Pistol pune la bătaie câte o amuletă specială.

Ca s-o câștige, cei trei titani ai bucătăriei trebuie să respecte fie o temă, fie să gătească folosind ingredientele impuse. Farfuriile lor sunt apoi analizate și notate de către un jurat, altul în fiecare ediție.

Ce bonus extrem de puternic aduce amuleta 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Amuletele de la „Chefi la cuțite” sunt extrem de importante, fiindcă pot influența radical finalul unor bătălii culinare pe echipe, pot readuce în competiție concurenți eliminați, pot fi folosite pentru a faulta adversarii sau pentru a pune la cale fel și fel de strategii, în goana după victorie.

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că pune în joc o amuletă ce s-a mai jucat în acest sezon și care a fost câștigată de Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Radu Micu i-a impresionat pe chefi cu o rețetă din 1841! Ce a făcut Mihai Bendeac în platou

„Schimbă un concurent din echipa ta cu un altul din celelalte două echipe, cu excepția cuțitelor de aur”, așa sună bonusul pe care l-a pus acum la bătaie îndrăgita prezentatoare a show-ului culinar.

gina pistol in bucataria emisiunii chefi la cutite

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe jurații „Chefi la cuțite”

„E cea mai nenorocită amuletă din perpectiva faptului că echipa pe care ți-o faci se poate schimba fără voia ta. Îmi e foarte frică de amuleta asta”, a dezvăluit Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Marinela Chelaru a făcut show de zile mari! Chefii s-au amuzat copios

Apoi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitescu și Sorin Bontea au dorit să afle ce temă aduce proba pentru amuleta 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Vreau o mâncare în care simți gustul unic dat de bunica, cu touch-ul unui chef de tot”, a dezvăluit Gina Pistol, spre marea surprindere a chefilor.

De data aceasta, jurizarea o să fie făcută de Amalia Stanciu, proprietarul celebrului restaurant Zexe.

Auzind despre ce este vorba, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitescu și Sorin Bontea n-au mai stat pe gânduri și au scos telefoanele mobile, ca să caute în meniului localului respectiv o sursă de inspirație, semn că dorința de victorie este una uriașă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Big M e o adevărată senzație pe internet! Ce poveste emoționantă are tânărul... Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Marinela Chelaru a făcut show de zile mari! Chefii s-au amuzat copios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x