Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu a folosit o nouă amuletă. Ce a observat Gina Pistol la concurenți

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Gina Pistol a fost impresionată de cum au ajuns concurenții să gătească, în cel de-al 13-lea battle. Surpriza cea mare abia apoi a venit, când Florin Dumitrescu a ales să folosească o altă amuletă.

colaj foto cu florin dumitrescu, gina pistol si concurentii din echipa de aur roz de la chefi la cutite Galerie
Florin Dumitrescu a ales să folosească o amuletă pentru a-și ajuta echipa în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Cel de-al 13-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 a fost o adevărată provocare pentru toți concurenții, mai ales după ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au „condimentat” bătălia culinară fiecare cu câte o amuletă puternică. Nici nu a apucat bine Gina Pistol să îi urmărească atentă și impresionată pe concurenți atunci când Florin Dumitrescu a ales să folosească o altă amuletă.

Florin Dumitrescu a folosit încă o amuletă în cel de-al 13-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

La scurt timp după ce frumoasa Gina Pistol a anunțat că fiecare echipă are de pregătit câte un preparat la fiecare 10 minute din cele 60 alocate probei, Florin Dumitrescu a ales să joace amuleta princ are a interzis cuptorul și tocătoarele echipelor adverse. Doar câteva secunde mai târziu, Cătălin Scărlătescu a „lovit” în echipele rivale în cel mai neașteptat mod posibil, folosind o amuletă ce impune lucrul în ștafetă de câte doi, schimbată la interval de 3 minute.

Așa cum era de așteptat, proba dificilă de gătit „condimentată” de cele două amulete au dezlănțuit haosul în bucătăria Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Când cronometrul a pornit, mai toată lumea s-a năpustit la cămară, uitând regula cu ștafeta. Chefii au intervenit imediat și au încercat să explice cum stă treaba și care sunt regulile, de fapt.

„Abia atunci am înțeles ce înseamnă amuleta asta, e mai nenorocită decât credeam eu”, au fost de părere concurenții.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au început să țipe și să încerce să își coordoneze concurenții cât mai bine, însă toată atmosfera din bucătărie s-a transformat într-un adevărat iad culinar dezlănțuit la bancurile de lucru.

„Mi-e milă de ei! Doamne, mamă!”, a zis Gina Pistol vizibil impresionată de milităria făcută de cei trei chefi cu concurenții.

Surpriza cea mare a venit atunci când Florin Dumitrescu a apăsat din nou butonul roșu, anunțând astfel că are de gând să folosească o nouă amuletă.

„Poți găti alături de echipa ta toată proba”, a fost bonusul pus la bătaie de liderul echipei de aur roz.

Fără să mai stea prea mult pe gânduri, acesta s-a apucat de îndată de treabă, în încercarea de a-și ajuta echipa cât mai mult cu putință. Fiecare secundă contează, așa că orice gest trebuie să fie cât mai eficient cu putință.

„Doamne, ce e aici”, a zis Gina Pistol, văzând tot haosul din bucătărie, din timpul celui de-al 13-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena !

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au folosit două amulete puternice. Ce au an... Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 13-lea battle. Verdictul adus de bandă a fost neaștep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x