Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au folosit două amulete puternice. Ce au anunțat

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, la scurt timp după ce Gina Pistol a anunțat care este tema de gătit din cel de-al 13-lea battle, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au folosit fiecare câte o amuletă puternică.

colaj foto cu florin dumitrescu si catalin scarlatescu alaturi de concurenti la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au folosit două amulete în cel de-al 13-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Ziua a început în forță pentru concurenții din cele trei echipe. Cel de-al 13-lea battle a venit cu o probă de gătit complet neașteptată, ce a dat multe bătăi de cap concurenților încă din primele secunde. Nu a durat mult de la pornirea cronometrului și alarma s-a dat în bucătărie, anunțându-se faptul că Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pun fiecare la bătaie câte o amuletă.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au folosit fiecare câte o amuletă în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Frumoasa Gina Pistol a apărut în bucătărie și a anunțat ce temă de gătit complet neașteptată a pregătit. Se pare că misiunea este una cât se poate de dificilă.

„Dragii mei, să știți că proba voastră de astăzi este una foarte grea. Este o probă care chefilor le-a dat foarte mult de muncit, au avut și o amuletă. Le-a plăcut, dar a fost greu! Aveți 60 de minute, dragilor. De data asta, 60 de minute înseamnă 6 preparate. Nu puteți să le faceți deodată, ci trebuie la fiecare 10 minute să aveți gata un preparat!”, a fost anunțul complet neașteptat făcut de frumoasa Gina Pistol, în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Practic, timp de 60 de minute, fiecare echipă are de scos un preparat la fiecare 10 minute. Chefii au încercat să dea indicații și să își coordoneze concurenții pentru a putea face 6 preparate cât mai gustoase. Spiritele s-au încins atunci când Cătălin Scărlătescu a părut enervat de atitudinea lui Adrian, cuțitul său de aur. La fel s-a întâmplat și cu Florin Dumitrescu, acesta fiind supărat de atitudinea manifestată de Brigitta, care mai degrabă a iritat echipa cu numeroasele întrebări decât a ajutat-o să se organizeze mai bine.

Nici nu bine a dat Gina Pistol startul la cronometru atunci când Florin Dumitrescu a apăsat butonul roșu și a anunțat faptul că are de gând să folosească o amuletă.

„Poți bloca două instrumente de gătit celorlalte două echipe. Nu sunt atât de hater încât mi-a luat aragazul și cuptorul. Iau cuptorul și tocătoarele ambelor echipe”, a fost vestea complet neașteptată dată de Florin Dumitrescu.

„O amuletă destul de grea și jucată strategic de către chef”, a fost de părere Florin, cuțitul de aur din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu.

Surpriza a fost și mai mare atunci când și Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a dat alarma în bucătărie, anunțând că are de gând să utilizeze o amuletă.

„Avem una șmecheră rău de tot! Concurenții echipelor adverse vor găti în ștafetă, doi câte doi, schimbându-se la fiecare 3 minute. I love you, hai! Luați-o pe asta, tată! Jucați-o!”, a fost amuleta jucată de Cătălin Scărlătescu.

„Până și pe mine mă doare!”, a zis Gina Pistol, auzând ce amulete au pus la bătaie chefii.

Așa cum era de așteptat, concurenții s-au panicat și au încercat să se organizeze cât mai bine după noule reguli.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena !

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit dificilă. Ce veste neașteptată a dat... Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu a folosit o nouă amuletă. Ce a observat Gina Pistol la concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x