Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Al cincilea duel a adus o temă surpriză pentru concurenți. Ce trebuie să gătească

Echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a câștigat al cincilea battle, așa că echipa verde și cu cea mov au intrat la un duel cu o temă de gătit surprinzătoare.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat care este tema duelului, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea a fost una cu totul și cu totul specială, fiindcă a fost făcută de un juriu format din gimnaști de toate vârstele, așa că gustul a trebuit să fie la superlativ.

Banda de foc a adus un verdict complet neașteptat: Florin Dumitrescu și echipa albastră au câștigat cu șapte puncte din șapte din unsprezece voturi. În mod inevitabil, echipa verde a lui Sorin Bontea și cea mov a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

Ce temă de gătit au primit echipele care au intrat la duel, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din cele două echipe intrate la duel au așteptat să descopere ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 2021. Mesajul lui Alexandro Matias, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Mamă, am plâns la televizor”

Zâmbitoare și elegantă, aceasta și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că, pentru a evita eliminarea, fiecare dintre dueliști trebuie să facă un exercițiu de „pairing”, adică de potrivire a unui vin cu o rețetă. Practic, fiecare trebuie să își un vin alb, roșu sau roze și să pregătească o mâncare care să meargă perfect cu acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sorin Bontea și echipa sa la chefi la cutite

Sorin Bontea a intrat la duel cu echipa sa, în ediția 34 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Timpul de gătit este scurt, miza este uriașă, așa că dueliștii nu au timp de pierdut. Dar înainte de-a se apuca de gătit, fiecare s-a servit cu câte un pahar din licoarea lui Bachus.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Verdictul surpriză dat de gimnaști. Cine a câștigat proba de gătit și cine intră la duel... Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Surpriza trăită de chefi, la degustare! Ce farfurie a iscat discuții aprinse între jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x