Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Al cincilea duel a adus o temă surpriză pentru concurenți. Ce trebuie să gătească

Echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a câștigat al cincilea battle, așa că echipa verde și cu cea mov au intrat la un duel cu o temă de gătit surprinzătoare.

Irina Fodor a anunțat care este tema duelului, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

În ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea a fost una cu totul și cu totul specială, fiindcă a fost făcută de un juriu format din gimnaști de toate vârstele, așa că gustul a trebuit să fie la superlativ.

Banda de foc a adus un verdict complet neașteptat: Florin Dumitrescu și echipa albastră au câștigat cu șapte puncte din șapte din unsprezece voturi. În mod inevitabil, echipa verde a lui Sorin Bontea și cea mov a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

Ce temă de gătit au primit echipele care au intrat la duel, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din cele două echipe intrate la duel au așteptat să descopere ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 2021. Mesajul lui Alexandro Matias, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Mamă, am plâns la televizor”

Zâmbitoare și elegantă, aceasta și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că, pentru a evita eliminarea, fiecare dintre dueliști trebuie să facă un exercițiu de „pairing”, adică de potrivire a unui vin cu o rețetă. Practic, fiecare trebuie să își un vin alb, roșu sau roze și să pregătească o mâncare care să meargă perfect cu acesta.

„Trebuie să faceți un dish care să se potrivească bine cu unul dintre cele trei soiuri ce se află pe masa. Dacă nu aveți inspirație, atunci le puteți degusta”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor.

Sorin Bontea și echipa sa la chefi la cutite

Sorin Bontea a intrat la duel cu echipa sa, în ediția 34 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Timpul de gătit este scurt, miza este uriașă, așa că dueliștii nu au timp de pierdut. Dar înainte de-a se apuca de gătit, fiecare s-a servit cu câte un pahar din licoarea lui Bachus.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri