Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Amuleta 9 a adus chefilor o probă extrem de grea. Ce „lovitură” le-a dat Gina Pistol

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat ce surpriză le aduce amuleta 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar și ce probă le-a pregătit frumoasa Gina Pistol.

Florin Dumitrescu și Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Gina Pistol a anunțat ce probă grea aduce amuleta 9, la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Și în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol pune la bătaie amuelte prețioase, e pot influența din plin deznodământul unor battle-uri pe echipe. În prezent, Florin Dumitrescu deține cele mai multe avantaje, dar clasamentul se poate schimbă de la o ediție la alta.

Frumoasa prezentatoare a îndrăgitului show culinar și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce bonus special a pregătit de data aceasta.

Ce avantaj aduce amuleta 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Extrem de curioși să afle despre ce e vorba, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au sperat că proba o să fie una simplă.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Vlad și Cristi Munteanu s-au întrecut la gătit. Ce verdict au primit de la chefi

„Fiți numai urechi. Fie roata și pătrată tot se mai întoarce o dată. Poți lua la tine în echipă un cocnurent eliminat din celelalte două echipe”, a anunțat Gina Pistol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ne amintim în sezonul trecut cum, prin intermediul unei astfel de amulete, Romică Romașcu din echipa sa a fost salvat de către Cătălin Scărlătescu.

Totuși, bucuria celor trei bucătari a dispărut extrem de rapid atunci când Gina Pistol a anunțat că, de data aceasta, la proba de gătit pentru amuleta 9, trebuie să folosească icrele roșii de Manciuria! Și fiindcă vorbim despre un ingredient destul de complicat, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost cuprinși de o tensiune apăsătoare. Practic, pentru amuleta 9, gătitul nu este atât de simplu precum a părut inițial.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Oana și Adina Timofte au adus numerologia în farfurie, special pentru jurați

De data aceasta, jurizarea va fi făcută de Călin Căpușan, un celebru antreprenor și fin cunoscător al mâncărurilor rafinate.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Nadia și Horia Dobrescu sunt frații ce i-au uluit pe chefi cu rețeta, dar și cu poveste... Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Gina Nica și Teodora Arbănaș sunt surorile care s-au „bătut” în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x