Antena Căutare

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, complot uriaș împotriva lui Florin Dumitrescu

În ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au recurs la un complot îmnpotriva lui Florin Dumitrescu!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Și de data aceasta, ca și în alte ediții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au propus să recurgă la tot felul de strategii pentru a se asigura că trec cu bine peste proba de gătit pe echipe, evitând astfel duelul.

Gina Pistol a anunțat că tema de gătit pentru cea de-a unsprezecea confruntare culinară este cea de Business Class, dar de data aceasta chefii au șansa de a pregăti rețete pe placul lor și care le reflectă viziunea culinară despre tema impusă.

FSorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au făcut un complot, în ediția 38 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Înainte ca cronometrul să pornească, fiecare chef și-a pregătit echipa și a prezentat ce rețetă își dorește. Acesta a fost momentul în care unii dintre concurenți au fost la un pas să se ia la bătaie, în cămara cu ingrediente râvnite.

citește și: Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, complot uriaș împotriva lui Florin Dumitrescu

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea a ales să pregătească o rețetă pe bază de somon, Florin Dumitrescu a ales fileul de pește alb, în timp ce Cătălin Scărlătescu a mizat pe un piept de rață cu sos.

citește și: Concurentul eliminat e Alberto Chelu din echipa lui Florin Dumitrescu

Speriați de posibilitatea folosirii amuletei ce impune schimbul bancurilor de lucru, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au complotat și și-au explicat reciproc rețetele, pentru a se asigura că gătitul decurge ca la carte, chiar dacă se vor face schimb de echipe și de oale, în ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. La un pas de bătaie! Concurenții conduși de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au cer... Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Sorin Bontea a folosit o amuletă neașteptată! Ce veste a dat concurenților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x