Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Lovitură grea în al nouălea battle. Ce trebuie să gătească echipele

După ce s-au întrecut într-o probă de îndemânare ce a testat forța unor concurenți, cele trei echipe au aflat de la Irina Fodor ce temă de gătit aduce al nouălea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

sorin bontea si concurentii din echipa verde de la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea a câștigat proba de îndemânare de dinaintea celui de-al nouălea battle de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întors la bancurile de lucru pentru a descoperi ce surpriză le aduce următoarea confruntare culinară.

Înainte de-a anunța tema de gătit, Irina Fodor a anunțat că fiecare echipă trebuie să aleagă un concurent ce va trece printr-o probă menită să testeze forța.

Ce temă de gătit au primit concurenții în al nouălea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru din echipa mov, Keed din echipa albastră și Victorina Matveev din echipa verde au primit sarcina de-a separa 12 ouă și de-a bate albușurile cu telul până ce acesta devine o spumă suficient de aerată încât să nu mai cadă din castron. Acesta a fost momentul în care blondina din echipa lui Sorin Bontea s-a remarcat încă o dată. Dacă în trecut și-a câștigat porecla de „criminala de găini”, azi a demonstrat că poate întrece orice robot de bucătărie în materie de albușuri bătute.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut o concurentă

Și fiindcă a câștigat proba, Sorin Bontea este cel care poate lua o decizie importantă înainte de al nouălea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

concurenti din echipa verde a lui sorin bontea, in bucatarie

Echipa verde a avut un avantaj înainte de al nouălea battle de la „Chefi la cuțite”

„Tu va trebui să alegi cine ce gătește dintre trei ingrediente: varză, broccoli și conopidă. Astăzi gustă artiștii Circului Metropolitan”, a fost dezvăluirea făcută de frumoasa Irina Fodor, spre marea surprindere a tuturor.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu. Ce s-a întâmplat

După ce s-a consultat extrem de atent cu membrii echipei sale, Sorin Bontea a ales varza și a ales să ofere broccoli pentru Florin Dumitrescu și conopidă pentru Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să urmărești tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Trei concurenți au dat o probă de forță. Cine i-a uluit chiar și pe chefi... Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă ca să-i încurce pe Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a anunța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x