Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Anzhu Pathak este brahmanul care a gătit chefilor burger de țestoasă. Ce le-a povestit juraților

Anzhu Pathak este brahmanul care le-a gătit chefilor burger de țestoasă în ediția 5 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 4 aprilie 2023. Iată cum au reacționat jurații show-ului culinar când au gustat preparatul.

colaj foto cu Anzhu Pathak si juratii emisiunii chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Un indiat a făcut senzație cu dezvăluirile sale în ediția a 5-a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Anzhu Pathak a venit tocmai din Los Angeles, California, pentru a le pune în farfurie chefilor un preparat de-a dreptul neobișnuit. Concurentul s-a decis să le facă un burger de țestoasă pentru a-i impresiona.

„Eu provin dintr-un teritoriu hindus. Fac parte din casta brahmanilor hinduși. Fac afaceri cu carne. Încă din copilărie, tatăl meu m-a crescut cu animalele. Am început cu vită, pui și porc. Apoi, încet, încet, am participat la vânătoare. Și asta a devenit pasiunea mea. Cresc animale exotice pentru carne, pe care le sacrific. Furnizăm carne peste tot în lume. Carne de struț, carne de emu, carne de cervide, carne de antilopă, carne de aligator, carne de alpaca, carne de lamă.

Pentru mine nimic nu este exotic. Mâncarea este hrană. Îmi place să mănânc, iubesc mâncarea. Îmi place să gătesc! (...) Primul lucru pe care îl fac când sacrific animalele, este să mănânc carne crudă. Eu nu sacrific femelele. Punct! Asta este legea mea. Singurele animale care sunt sacrificate sunt exemplarele masculine. Și doar după ce au ajuns la maturitate.”, a mărturisit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Matthew Ehsanmehr este iranianul care l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să câștige un pariu

Anzhu Pathak a dezvăluit faptul că broasca țestoasă americană este o delicatesă în Statele Unite ale Americii, carnea fiind foarte diferită.

„Nimeni nu a făcut burgeri cu broască țestoasă în întreaga lume. O facem pentru prima dată”, a mai adăugat el.

Cum au reacționat chefii când au gustat din preparatul cu broască țestoasă al lui Anzhu Pathak în ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 4 aprilie 2023

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză uriașă când au ridicat cloșurile și au văzut preparatele concurentului. Cei trei au gustat din carnea de broască țestoasă, fără să își dea seama ce au în farfurie.

„Mi-e și frică să mă gândesc ce aș putea mânca. Încă descoperim lucruri, lumea e mare!”, a spus chef Sorin Bontea.

Juraților nu le-a venit să creadă când au aflat că au mâncat carne de broască țestoasă americană. Aceștia au rămas cu gura căscată după ce concurentul le-a dezvăluit ingredientul neobișnuit.

„E pentru prima dată în lume! Carnea asta e atât de scumpă încât nimeni din America n-o va face burger. Această carne nu este disponibilă pentru Uniunea Europeană. Sunt unul dintre cei mai infami oameni din lume. Eu vând de la aligator la zebră. Vând carne de leu. Toată America cumpără această carne. Este foarte scumpă, 80 sau 90 de dolari pe kilogram.”, le-a povestit chefilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Sabina Verișan a dezvăluit că mănâncă des carne crudă. Cum au reacționat jurații

Anzhu Pathak a mai susținut că se află în România pentru a cumpăra și explora carnea de urs. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că a vândut la prețul de 10.000 de dolari organul sexual al unui leu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Chef Sorin Bontea, accidentare dureroasă. Cum a fost filmat chef Florin Dumitrescu în p... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Mario Simen, lecție de viață de la chef Cătălin Scărlătescu. Ce dezvăluiri le-a făcut j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x