Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Bogdan Vraja a vrut să-i ”vrăjească” pe chefi și să ia Cuțitul de aur. Ce a pățit la jurizare

Bogdan Vraja a venit în ediția 17 a sezonului 9 Chefi la cuțite cu gândul de a lua Cuțitul de aur. În ciuda încrederii, a avut o surpriză la masa de jurizare.

bogdan vraja, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Bogdan Vraja a vrut să ”vrăjească” chefii și să le ia locul la masa de jurizare | Antena 1

În ediția 17 din sezonul 9 Chefi la cuțite, Bogdan Vraja, un bucătar secund în vârstă de 33 de ani, din Arad, a venit cu gândul că îi va ”vrăji” pe chefi cu preparatul lui și va lua Cuțitul de aur.

Concurentul a avut însă o surpriză atunci când a intrat pe ușă și s-a văzut în fața juraților. Bogdan lucrează acum într-un local cu specific asiatic, amprentă ce s-a văzut și azi în farfuria sa.

Dincolo de gust, concurentul a vrut să impresioneze chefii și cu aspectul farfuriei, așa că a ales să își servească preparatul într-un mod neobișnuit - în jumătăți de nucă de cocos.

Ce a gătit Bogdan Vraja în ediția 17 din sezonul 9 Chefi la cuțite

”Îți dai seama că sunt mare vrăjitor, nu?” a spus Bogdan camerelor de filmat. ”Foarte mare vrăjitor. E okay, mă mândresc. Fac vrăji și în bucătărie, preparatele ies vrăjite. Cam cu vrăji mă ocup de o viață.”

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Am venit la Chefi la cuțite și chiar îmi doresc la un moment dat să ajung atât de mare încât să iau...să stau eu pe scaun acolo la chefi, să jurizez eu și atunci cred că aș fi chiar împlinit destul de mult. Cum se simt și chefii, mă gândesc.”

”Eu aș putea, pentru că îmi doresc și chiar o să lupt să ajung să iau locul chefilor. Și, da, sunt foarte realist.”

”Câte cuțite iau? Nu două, nu trei, vreau cuțitul de aur!” a continuat concurentul. ”Dacă vreau să iau locul chefilor, zic că trebuie să iau cuțitul de aur.”

Pentru ediția Chefi de astăzi, Bogdan a gătit un preparat cu influențe asiatice, de origine thailandeză.

Citește și: Alexandru Bădițoaia a primit Cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu. Cum l-a impresionat

Atunci când chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au gustat din preparatul lui Bogdan, Bontea nu a fost foarte impresionat de cantitatea de lapte de cocos din farfurie: ”E puțin grețos!”

Când Bogdan a intrat pe ușă, chef Florin Dumitrescu l-a întâmpinat de parcă s-ar fi cunoscut de mai mult timp, însă aceasta a fost prima întâlnire a celor doi: ”Hei, salut! Ce faci omule? Băi, de când nu te-am mai văzut, n-am știut că vii.”

Într-un final, Bogdan Vraja a primit 2 cuțite - din partea lui chef Sorin Bontea și lui chef Florin Dumitrescu - și șansa de a avansa în următoarea etapă Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integral pe AntenaPlay!

Chef Scărlătescu şi-a ales aseară Cuţitul de aur. Irina Margareta Nistor, surpriza serii în audiţiile pe nevăzute... Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Irina Margareta Nistor, show la masa de jurizare. Ce le-a dezvăluit chefilor despre car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x