Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Maria Burlacu a dezvăluit cine a câștigat amuleta 18. Verdictul ei i-a surprins pe toți

Premieră pentru emisiunea Chefi la cuțite în ediția 18 - Maria Burlacu, o fostă concurentă din sezonul 6 al show-ului culinar, a venit să jurizeze preparatele chefilor.

maria burlacu, gina pistol, chefi la cutite, fundal inchis Galerie
Maria Burlacu a ales farfuria câștigătoare din ediția 18 Chefi la cuțite | Antena 1

Maria Burlacu s-a întors în ediția 18 Chefi la cuțite, de această dată nu în postura de concurentă, ci de invitat special ce jurizează farfuriile chefilor în proba amuletei.

Maria Burlacu a făcut parte din echipa „Galbenă” a lui chef Cătălin Scărlătescu, obținând cuțitul său de aur. Maria a fost tot timpul în battle-uri liderul echipei, iar la probele individuale nu ezita să-i ajute pe cei mai neexperimentați decât ea.

De exemplu, Ana Crudu, care era doar pasionată de bucătărie și nu o profesionistă a ajuns departe în competiție, datorită sfaturilor și îndrumărilor Mariei.

Ce avantaj extraordinar aduce amuleta 18 Chefi la cuțite

Proba ”despre noroc” le-a adus chefilor surpriza roții și un avantaj fantastic pentru amuleta 18 Chefi la cuțite.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Mă sperie de fiecare dată când apare această roată, pentru că roata nu a fost niciodată o chestie simplă,” a spus chef Florin Dumitrescu. ”Și stau și-mi aduc aminte că am gătit noi ciocolată cu creveți.”

Citește și: Ce mai face și cum arată Maria Burlacu, finalista sezonului 6 Chefi la cuțite

Pe roata ”norocului” din ediția 18 s-au aflat ingrediente variate, printre care gât de curcan, ficăței, burtă de vită, zmeură, tofu, brânză brie, lemongrass, limbă de vită, vanilie, anghinare și andivă.

Chef Sorin Bontea a fost cel care a tras primul de roată, ce i-a adus ingredientul brânză brie, urmat de chef Florin Dumitrescu, cu ficăței, și chef Cătălin Scărlătescu, ce a câștigat tofu, deși era la un pas ca roata să îi dea zmeură.

”Hoțul neprins e negustor cinstit,” a început Gina Pistol descrierea amuletei 18. ”Ai dreptul să iei orice amuletă vrei de la unul dintre chefi și s-o folosești pe loc - cu excepția bombei.”

Maria Burlacu a anunțat cine a câștigat amuleta din proba 18 Chefi la cuțite

În proba 18 Chefi la cuțite, jurații au fost speriați de roata ”norocului”, ce le-a oferit 3 ingrediente - ficăței, brânză Brie și tofu.

Pentru șansa la amuletă, chef Sorin Bontea a gătit pate din ficat, baza din biscuiți cu tofu și unt și glazură cu brânză Brie. Chef Florin Dumitrescu a optat pentru ramen și brânză Brie tempura, pe când chef Cătălin Scărlătescu a creat o salată cu influențe asiatice.

Într-un final, după ce chefii au spus că au încredere în decizia Mariei și că nu se vor supără indiferent de verdict, aceasta a ales farfuria lui chef Cătălin Scărlătescu drept câștigătoare, spre surprinderea tuturor.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, spectacol în bucătărie. De ce au început să spargă farfurii... Chefi la Cuțite, 6 aprilie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, față în față cu chefii: "O să vedeți ceea ce n-ați văzu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x