Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Roata ”norocului” a speriat chefii în proba amuletei 18. Ce ingrediente ciudate au ales

Gina Pistol le-a pregătit o surpriză nu foarte plăcută chefilor în proba amuletei din ediția 18 Chefi la cuțite, determinată de roata ”norocului”.

sorin bontea, florin dumitrescu, catalin scarlatescu, roata norocului, fundal galben Galerie
Chefii au fost nevoiți să gătească cu 3 ingrediente bizare oferite de roata ”norocului” în proba amuletei 18 Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția 18 Chefi la cuțite, jurații au avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută - proba amuletei a fost decisă de roata ”norocului”, pe care s-au aflat numeroase ingrediente de temut.

Chefii au fost nevoiți să tragă de roată fiecare și să aleagă 3 ingrediente diferite, pe care le-au combinat în aceeași farfurie.

Avantajul amuletei a fost, însă, pe măsura dificultății probei și unul pe care toti 3 chefii și l-au dorit.

Ce avantaj extraordinar aduce amuleta 18 Chefi la cuțite

Proba ”despre noroc” le-a adus chefilor surpriza roții și un avantaj fantastic pentru amuleta 18 Chefi la cuțite.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Mă sperie de fiecare dată când apare această roată, pentru că roata nu a fost niciodată o chestie simplă,” a spus chef Florin Dumitrescu. ”Și stau și-mi aduc aminte că am gătit noi ciocolată cu creveți.”

Citește și: Rețeta celor mai gustoși ficăței de pui cu gogoșari în sos de roșii

Pe roata ”norocului” din ediția 18 s-au aflat ingrediente variate, printre care gât de curcan, ficăței, burtă de vită, zmeură, tofu, brânză brie, lemongrass, limbă de vită, vanilie, anghinare și andivă.

Chef Sorin Bontea a fost cel care a tras primul de roată, ce i-a adus ingredientul brânză brie, urmat de chef Florin Dumitrescu, cu ficăței, și chef Cătălin Scărlătescu, ce a câștigat tofu, deși era la un pas ca roata să îi dea zmeură.

”Hoțul neprins e negustor cinstit,” a început Gina Pistol descrierea amuletei 18. ”Ai dreptul să iei orice amuletă vrei de la unul dintre chefi și s-o folosești pe loc - cu excepția bombei.”

Citește și: Ce mai face și cum arată Maria Burlacu, finalista sezonului 6 Chefi la cuțite

Astazăi, chefii vor fi jurizați de Maria Burlacu, o premieră în istoria chefi dat fiind faptul că ea a fost concurentă în sezonul 6 Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Luca Lazarof a impresionat chefii la 13 ani. Ce le-a dezvăluit la masa de jurizare... Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, spectacol în bucătărie. De ce au început să spargă farfurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x