Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Alexandru Ioniță i-a determinat pe Florin Dumitrescu și pe Cătălin Scărlătescu să facă un pariu

Alexandru Ioniță are 27 de ani, este cofetar și a decis să vină la „Chefi la cuțite”, sezonul 9, pentru a demonstra că merită șansa de-a merge mai departe în competiție.

alexandru ioniță în sezonul 9 „Chefi la cuțite” Galerie
Alexandru Ioniță a încercat să pregătească la „Chefi la cuțite” un desert cu totul și cu totul special | Antena 1

Deși a avut emoții mari, Alexandru Ioniță a încercat să pregătească la „Chefi la cuțite” un desert cu totul și cu totul special, ca să demonstreze că merită să primească cuțitele, pentru a merge mai departe în competiție.

În ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit în farfurii o prăjitură cu trufă de ciocolată, mousse de lime pe blat crocant de migdale.

Alexandru Ioniță este cofetar și a făcut senzație în ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

După ce au terminat de degustat, Florin Dumitrescu a fost de părere că straturile prăjiturii au fost suprapuse, în timp ce Cătălin Scărlătescu a zis că acestea au fost tăiate.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

De fapt, orgoliile au fost atât de mari, încât cei doi au făcut chiar un pariu și apoi au așteptat ca ușile să se deschidă și să-l cunoască pe Alexandru Ioniță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru prăjitura sa specială, concurentul a primit șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Manuel Grigore a venit să-i arate fiicei sale, Ruby, că știe să gătească. Ce dezvăluiri a făcut

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Gloria Badea a gătit cu păpușa Marcel și chefii au fost uluiți. Ce detaliu i-a surprins... Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4. Verdict complet neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x