Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Gloria Badea a gătit cu păpușa Marcel și chefii au fost uluiți. Ce detaliu i-a surprins

Gloria Badea este educatoarea în vârstă de 51 de ani care a decis să facă spectacol de zile mari, în ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Gloria Badea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
În timp ce gătea, Gloria Badea a povestit faptul că la vârsta de 20 de ani a plecat în Franța | Antena 1

Concurenta a decis să pregătească o super rețetă de supă de ceapă în stil franțuzesc. În timp ce gătea, Gloria Badea a povestit faptul că la vârsta de 20 de ani a plecat în Franța la studi și s-a angajat totodată și ca bonă și fată în casă.

Chiar dacă inițial nu și-a propus să se stabilească acolo, iată totuși că destinul a avut alte planuri.

Educatoarea Gloria Badea i-a cucerit pe jurați în ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În prezent, Gloria Badea este educatoare cu o experiență de invidiat și, cu ajutorul păpușii sale pe nume Marcel, împreună cu care îi ajută pe cei mici să se acomodeze mai bine în primele lor zile de grădiniță.

Chiar dacă a avut ceva emoții, concurenta și-a adunat forțele și a sperat din tot sufletul că preparatul „făcut de Marcel” va primi cât mai multe laude.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4. Verdict complet neașteptat

Ușile s-au deschis și această și-a făcut apariția împreună cu mica sa păpușă bucătar. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost curioși să descopere detalii despre doamna educatore, care i-a impresionat cu povestea sa de viață.

Gloria Badea la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Gloria Badea la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Gloria Badea a dezvăluit faptul că de aproximativ treizeci de ani locuiește în Franța. Pandemia a prins-o în România și astfel a ajuns educatoare la o grădiniță din Voluntari. Aceasta a mărturisit faptul că soțul său locuiește în nordul Franței, într-un sat cu cel mult două sute de locuitori, într-o liniște deplină. Totuși, cel mai mult și-ar dori să locuiască la Paris, locul unde a stat și de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

La final a urmat și verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pentru supa sa de ceapă, concurenta a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Gina Pistol a anunțat ce bonus aduce amuleta 4 și chefii nu au fost deloc bucuroși... Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Alexandru Ioniță i-a determinat pe Florin Dumitrescu și pe Cătălin Scărlătescu să facă u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x