Interviu exclusiv cu unul dintre cei mai tari chefi din România. Chef Bontea a vorbit despre sărbătorile sale din copilărie. Maestrul bucătar ne-a spus ce nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbători şi ne-a dezvăluit cum se găteşte cea mai bună friptură.
Cum arăta Crăciunul oltenesc în familia maestrului Bontea?
„Era cu tăiat de porc, cu făcut jumări, cu muncă multă! Eu, fiind mai mititel, nu prea participam. Îmi aduc aminte de turtele de pâine pe care o făceau, era senzațională... puneau roșii pe ea și o băgau la cuptoarele de lut...senzațională!”, a povestit Chef Bontea.
Cea mai frumoasă amintire legată de Crăciunul din copilărie este legată de nimeni altul decât Moș Crăciun: „Îl așteptam pe Moș Gerilă, că așa era pe vremea aceea.”
În familia Bontea, Crăciunul se face întotdeauna acasă, cu toată familia strânsă în jurul mesei de pe care nu lipsesc sarmalele, piftia, salata de beof, cârnații, jumările și ceapa roșie.
Se spune că un bucătar profesionist nu gătește atunci când este acasă, dar juratul de la „Chefi la cuțite” contrazice, parțial, celebra teorie. Cum sunt împărțite sarcinile culinare în casa Bontea, puteți afla, din materialul video de mai jos:
sursa: antenastars.ro
Prima eliminare din sezonul 6 "Chefi la cuțite"! Echipa roșie pierde un concurent... Prima confruntare pe echipe ”Chefi la cuțite”, lider absolut de audiență...