Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public

Miercuri seara, Chefi la cuţite a câștigat din nou lupta pe toate categoriile de public. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 9.1 puncte de rating și o cotă de piață de 26.4%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 8.2 puncte de rating și 23.8% cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8.8 puncte de rating si 20.2 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a obținut 6.8 puncte de rating și 15.8 procente cotă de piață.

Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 19 de procente, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea, a obținut 7.8 puncte de rating și 17.2 cotă de piață.

În minutul de aur al emisiunii, 21:44, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau momentele din cadrul degustărilor pe nevăzute de la Chefi la cuțite.

Concurenți cu povești și farfurii spectaculoase, acestea au fost ingredientele serii de miercuri la Chefi la cuțite. Robert Vasiliu, de meserie bucătar, a făcut senzație cu o rețetă de tagliatelle cu mușchi de vită și sos, rețetă care i-a adus trei cuțite și șansa de a merge mai departe.

O surpriză a venit și din partea lui Sali Levent. Actorul s-a prezentat în fața chefilor cu o ciorbă turcească care i-a adus două cuțite. Miercuri seara a fost stabilită și o premieră în cadrul show-ului.

Cătălin Cazacu a primit pentru prima oară în istoria emisiunii cuțitul de ... lemn. I-a fost oferit de chef Cătălin Scărlătescu, cu rugămintea de a se lăsa definitiv de bucătărie.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Ultimele știri