Antena Căutare

I-a dat peste nas fără milă lui chef Florin Dumitrescu: "Lasă linguşelile". Horea Onofrei este extrem de descurcăreț și e convins că va reuși

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Horea Onofrei are 11 ani şi vine din Timişoara! Pasiunea lui pentru bucătărie a descoperit-o de curând şi vrea să încerce experienţa show-ului culinar Chefi la cuţite! Micul concurent a gătit tabule cu humus!

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Horea Onofrei are 11 ani şi vine din Timişoara! Pasiunea lui pentru bucătărie a descoperit-o de curând şi vrea să încerce experienţa show-ului culinar Chefi la cuţite!

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. A venit la Chefi la cuțite pentru a încerca o nouă experiență. De curând și-a descoperit noua lui pasiune: gătitul! Stând lângă mama lui și dorind să o ajute și-a dat seama că îi place foarte mult să gătească. În general gătește pentru el și pentru familia lui.

"Îmi plăcea să văd ce se întâmplă în bucătărie.", a spus micuțul concurent.

Chefi la cutite. Ediția 8, 1 octombrie 2019. Micul concurent a gătit tabule cu humus! O mâncare cu specific libanez.

A reușit sau nu să treacă mai departe?

Master Cedrix Agas are 23 de ani, a părăsit Filipine și SUA pentru România! Cu lacrimi în ochi, tânărul bucătar, poveste... A opta amuletă a avut parte de cea mai dură jurizare. Chef Cătălin Scărlătescu a ieșit învingător: Are zece minute de &q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x