Antena Căutare

Ultimele pregătiri înainte de primul battle al sezonului 7. Chef Florin Dumitrescu are cele mai puține amulete: "Strategia mea este să supraviețuiesc"

Se fac ultimele pregătiri înainte de prima confrutare a sezonului 7. Cei 21 de concurenți aleși de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu intră pentru prima oară în bucătăria Chefi la cuțite, în formula aleasă de jurați pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului.

Ultimele pregătiri înainte de primul battle al sezonului 7. Chef Florin Dumitrescu are cele mai puține amulete: "Strategia mea este să supraviețuiesc"
Primul battle din sezonul 7 Chefi la cuțite

Echipele merg cu entuziasm la bancul de lucru. Așteptările celor trei chefi, în ceea ce privește preparatele bucătarilor sunt foarte mari, convinși fiind de faptul că în farfurii vor primi rețete care duc gastronomia la un alt nivel.

Presiunea primului battle își spune cuvântul, inclusiv pentru coordonatorii celor trei echipe, care sunt nerăbdători să-și folosească avantajele câștigate în competițiile din preselecții: "Strategia mea este să supraviețuiesc", spune chef Florin Dumitrescu, cel care conduce echipa albastră și care are cele mai puțin amulete pentru battle-uri.

Prima bătălie pe echipe, surpriză uriașă! Echipa DeMoga, jurații primului battle Chefi la cuțite... Cerere în căsătorie în echipa mov a lui Chef Scărlătescu! Și-a făcut apariția în platou cu un inel: "Te iubesc cu t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x