Antena Căutare

Show SAVUROS în noul sezon! Cei trei chefi intră în bucătărie și se apucă de GĂTIT! Cum se descurcă? „Nu pot să cred...”

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite" vine cu o serie de surprize pentru jurați! Cei trei chefi pot câștiga câteva avantaje pentru bătălia pe echipe! 

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite" vine cu o serie de surprize pentru jurați! Cei trei chefi pot câștiga câteva avantaje pentru bătălia pe echipe!

Cloșurile apar pe bandă și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu primesc câte o surpriză de zile mari! Ce surprize au găsit și ce trebuie să facă pentru a le putea folosi?

Gina Pistol își face apariția și anunță că sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” vine cu reguli noi!

„Și în acest sezon sunt mulți concurenți, așa că v-am pregătit aceste surprize descoperite de voi. Aceste avantaje ați putea să le folosiți în cadrul battle-urilor. Puteți să vă ajutați concurenții sau puteți să îi blocați pe adversari, totul depinde de voi. Fiindcă aceste avantaje se câștigă!”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor lupta în bucătărie și vor încerca să pună mâna pe amuleta pregătită de Gina Pistol: câștigătorul are dreptul la o degustare în timpul probei!

Pentru a beneficia de primul avantaj pus în joc de Gina Pistol, cei trei jurați trebuie să gătească somon! Iar jurizarea va fi făcută de celebrul bucătar Orlando Zaharia!

Show SAVUROS în noul sezon! Cei trei chefi intră în bucătărie și se apucă de GĂTIT! Cum se descurcă? „Nu pot să cred...”

Dacă până acum concurenții din sezoanele trecute ale emisiunii „Chefi la cuțite” au resimțit din plin emoțiile probelor de gătit, iată că acum a venit și rândul juraților să descopere cum este să pregătești o rețetă de succes în doar 60 de minute!

Pentru că nu au toate ingredientele, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se ajută și își împrumută ba usturoi, ba niște unt, totul ca să iasă niște preparate gustoase!

„Eu acuma conversez cu mine, gătesc. Începi să îți dai seama că 60 de minute la bancul de lucru trec foarte repede”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Emoțiile au fost extrem de mari și mai ales în ultimele minute alocate probei, cei trei au încercat să termine rețeta de somon și să demonstreze că știu să facă spectacol în bucătărie!

Dar oare ce va spune chef Orlando Zaharia? Care va fi preparatul desemnat câștigător și ce jurat va primi amuleta? Rămâne de văzut!

Valentin Hâncu, bucătarul cu o poveste EMOȚIONANTĂ de viață! „Era TEROARE, tata ne arunca mâncarea de Crăciun la gunoi! ... Băiatul nu se lasă! Denis s-a întors pentru a PATRA oară la „Chefi la cuțite”! Chef Florin a aruncat cuțitul spre el!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x