Așteptarea a luat sfârșit, căci sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță! Se anunță a fi o competiție de zile mari, cu povești de viață incredibile, cu rețete delicioase și cu multe momente savuroase!
Cea mai urmărită competiție culinară vine cu noi surprinze pentru concurenți, dar și pentru cei trei temuți jurați, căci vor exista noi reguli în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”!
Sezonul 5 a fost câștigat de Bogdan Vandici din echipa albastră de ștrumfi jedi condusă de Chef Florin Dumitrescu! Dar oare va reuși juratul să facă față provocărilor și să marcheze o nouă victorie în marea finală? Bontea și Scărlătescu par extrem de hotărâți să câștige acest sezon, așa că bătălia culinară se anunță a fi una extrem de dificilă!
Un nou sezon a început și războiul continuă, cu povești de viață incredibile, emoții greu de îndurat și rețete culese din toate colțurile lumii! Lupta chefilor ia proporții epice!
Noutatea acestui sezon? Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu trec la cratiță, gătesc și vor fi, la rândul lor, jurați! Miza? Câștigătorul primește o amuletă pe care o poate folosi în cadrul diferitelor bătălii culinare.
Mai mult decât atât, o regulă nouă permite chefilor să dea „cuțitul de aur”! Surprizele vor fi multe și NEBĂNUITE!
DANIEL VALENTIN HÂNCU, CONCURENTUL CU O COPILĂRIE PLINĂ DE TEROARE
Primul concurent venit în sezonul 6 „Chefi la cuțite” este Daniel Valentin Hâncu, un bucătar de 31 de ani care a decis să facă o rețetă de trio fish cu spaghete de zucchini și sos de șofran.
„În copilăria mea am crescut în teroare. Tata nu avea un loc de muncă stabil și avea o problemă cu băutura. O bătea pe mama foarte mult. De exemplu, de Crăciun, în fiecare an se răzbuna aruncând mâncarea făcută de mama direct la gunoi. Plângeam și ne rugam. Pasiunea pentru bucătărie a venit de la bunicii mei. Dacă aș câștiga premiul cel mare mi-aș ajuta familia, pentru mine mama înseamnă totul, nu o să uit ce a făcut pentru mine ca să mă facă mare”, a mărturisit concurentul cu lacrimi în ochi.
A gătit, a pregătit și apoi a așteptat verdictul dat de cei trei chefi: concurentul merge mai departe!
JURAȚII INTRĂ ÎN BUCĂTĂRIE ȘI SE APUCĂ DE GĂTIT!
Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite" vine cu o serie de surprize pentru jurați! Cei trei chefi pot câștiga câteva avantaje pentru bătălia pe echipe! Pentru a beneficia de primul avantaj pus în joc de Gina Pistol, cei trei jurați trebuie să gătească somon! Iar jurizarea va fi făcută de celebrul bucătar Orlando Zaharia!
Dacă până acum concurenții din sezoanele trecute ale emisiunii „Chefi la cuțite” au resimțit din plin emoțiile probelor de gătit, iată că acum a venit și rândul juraților să descopere cum este să pregătești o rețetă de succes în doar 60 de minute!
Pentru că nu au toate ingredientele, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se ajută și își împrumută ba usturoi, ba niște unt, totul ca să iasă niște preparate gustoase!
Între timp, un alt concurent și-a încercat norocul în sezonul 6 „Chefi la cuțite”!
DENIS TIMBĂLARU, PENTRU A PATRA OARĂ LA EMISIUNE!
Denis Timbălaru are 20 de ani, este din Timiș și a venit să concureze pentru a patra oara la emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, bucătarul speră că sezonul 6 îi va purta mult noroc!
Pentru a impresiona jurații, concurentul a decis să gătească un piept de rață cu orez sălbatic, morcovi glasați și sparanghel sote.
Ușile s-au deschis și Denis și-a făcut apariția.
„Băi, Denis, tu câte șanse vrei mă?”, l-a tachinat chef Sorin Bontea pe concurent. Ambiția și determinarea au fost elemente apreciate de jurați. Apoi a urmat verdictul: concurentul a mers mai departe”!
CHEFII AU PRIMIT VERDICTUL DE LA CHEF ORLANDO!
Dacă până acum concurenții din sezoanele trecute ale emisiunii „Chefi la cuțite” au resimțit din plin emoțiile probelor de gătit, iată că acum a venit și rândul juraților să descopere cum este să pregătești o rețetă de succes în doar 60 de minute, dar și cum este să aștepți VERDICTUL!
Chef Orlando Zaharia a jurizat cele trei farfurii. În opinia sa, farfuria lui Florin Dumitrescu este cea mai bună. Astfel, juratul a câștigat prima amuletă bonus din sezonul 6 „Chefi la cuțite”!
Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” vine cu povești incredibile de viață! De data aceasta, Flavia Țiplea a venit în fața juraților pentru a-și demonstra talentul culinar!
FLAVIA ȚIPLEA A SIMȚIT CUTREMURUL DE 7,9 GRADE DIN NEPAL!
Flavia a renunțat la masterat pentru a începe să facă voluntariat. Și-a dat demisia și a plecat să ajute oamenii aflați la grea încercare! După ce a făcut voluntariat în Nepal, Flavia Țiplea a hotărât să devină bucătăr.
„Am fost voluntar în Nepal, în Ucraina...Am fost peste tot unde a fost nevoie. La scurt timp după ce am ajuns acolo am prins cutremurul din 2015, eram și cu băiețelul nostru. A fost cutremur de 7,9 grade Richter. Au fost peste 9000 de morți și 200.000 de răniți. Nu am realizat ce se întâmplă. În anul care a urmat au mai fost peste 500 de replici. Oamenii aveau nevoie de noi în momentul respectiv. Am ales să rămânem acolo, nu să venim acasă. Nu a fost ușor...”, a mărturisit concurenta.
Din păcate, rețeta nu i-a impresionat pe chefi, iar Flavia nu a reușit să meargă mai departe.
CONFRUNTARE DE FAMILIE, ÎN SEZONUL 6 „Chefi la cuțite”!
Un italian a concurat împotriva soției sale la emisiune, iar verdictul a fost unul complet neașteptat!
Fără să-i spună soției sale, italianul a decis să se înscrie în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Nu singur, ci alături de Flavia! Cei doi au participat însă separat, ca rivali, pentru a găsi pentru totdeauna răspunsul la întrebarea „Cine gătește mai bine în familie”! Verdictul nu a rezolvat prea mult problema, fiindcă amândoi au mers mai departe!
Apoi show-ul a continuat cu un concurent care a adus un preparat mai puțin obișnuit!
„MAMA GAYA”, REȚETA CARE I-A ȘOCAT PE CEI TREI CHEFI
Emoțiile au fost mari, dar bucătarul a decis să își folosească talentul culinar și să își încerce norocul cu o rețetă proprie, denumită „întoarcere la mama Gaia”, un preparat cu fleică de porc în crustă de mac și sote de legume.
Surpriza a fost mare pentru bucătari atunci când au degustat, fiindcă cu greu și-au putut da seama de ingredientele folosite de Ciprian. Și fiindcă nu au fost impresionați, concurentul nu a primit verdictul de a merge mai departe!
POVEȘTI INCREDIBILE DIN PENITENCIAR!
Ovidiu Cabaua spune că părinții au vrut să-l facă preot, dar se pare că încercările lor nu au dat roade!
La 40 de ani, concurentul a decis să își încerce norocul în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De meserie este funcționar public și lucrează în prezent la penitenciarul din Tulcea. La 19 ani a fost cel mai tânăr sergent major din sistemul penitenciar! Totuși, marea sa pasiune este bucătăria! Rețeta sa de fil de șalău a fost una de succes și concurentul a mers astfel mai departe în concurs!
CONCURENTUL CARE A GĂTIT ÎN PESTE 150 DE RESTAURANTE!
Marius Moldovan are 35 de ani și de meserie este bucătar! Tânărul spune că a gătit în mai bine de 150 de restaurante, dintre care patru cu stele Michelin! Culmea, concurentul a mărturisit că problemele de sănătate l-au făcut să vrea să renunțe la bucătărie!
Chefii au fost surprinși de ceea ce au găsit în farfurie și au spus că preparatul este unul „ciudat”! Cu multă atenție, cei trei au degustat și au încercat să dea un verdict: Marius a mers mai departe, deci Marius nu se lasă ÎNCĂ de bucătărie!
CEL MAI CURAJOS CONCURENT A TRAS LA SORȚI ȘI A NIMERIT ÎN GERMANIA!
Dumbravă Bogdan George lucrează ca ajutor bucătar în Germania. I se spune Smiley și a decis să facă un mușchiuleț de vită cu legume ca să-i impresioneze pe chefi.
După ce a fost ospătar, concurentul a decis să plece în Germania. Și-a luat o șapcă, a umplut-o cu bilețe, a tras la sorți și astfel a decis să plece la Koln! Așa a început o etapa incredibilă din viața sa!
Emoțiile au fost mari, mai ales că i-a promis tatălui său să îl bată pe Scărlătescu în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Verdictul? Concurentul a trecut mai departe în competiție!
INGINERUL CARE I-A DAT GATA PE CEI TREI JURAȚI
Tânărul are 24 de ani, este din București și de meserie este inginer. Pentru a-i impresiona pe chefi în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Valentin a decis să facă un cotlet de miel învelit în ierburi cu două tipuri de piureuri.
„Măi golanilor, mă, să nu cumva să nu îmi dați cuțitele! Vă pupă Vali. Hai, că v-am ars”, a glumit concurentul înainte de de jurizare.
Confruntarea cu cei trei chefi a fost una de milioane, presărată cu multe momente amuzante! La final, verdictul a fost cât se poate de clar: concurentul a mers mai departe în concurs!
A fost o seară de senzație, dar ne revedem cu noi povești incredibile de viață și cu alte rețete savuroase MARȚI, de la ora 20:00, la Antena 1!
Ovidiu Cabaua i-a FASCINAT pe chefi cu șalău și povești de PENITENCIAR! „Am găsit o punguță...”... Bogdan Dumbravă a pus bilete în șapcă, a ales unul și a plecat în Germania! Tânărul curajos i-a dat GATA pe cei trei che...