Antena Căutare

Surpriză URIAȘĂ pentru chefi! Câțiva concurenți au făcut o improvizație de zile mari!

A doua probă de Bootcamp a dat numeroase bătăi de cap celor șaizeci de concurenți rămași în competiția „Chefi la cuțite”! De data aceasta, jurații au trăit o surpriză uriașă!

A doua probă de Bootcamp a dat numeroase bătăi de cap celor șaizeci de concurenți rămași în competiția „Chefi la cuțite”! De data aceasta, jurații au trăit o surpriză uriașă!

Concurenții au primit diferite ingrediente și au fost nevoiți să gătească pane, dar nu oricum! Rețetele alese de bucătari au fost pregătite la plita electrică, pe care au împărțit-o cu un alt coleg!

Așa cum au și anunțat Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, proba aceasta de la emisiunea „Chefi la cuțite” vrea să testeze nu doar îndemânarea și abilitățile culinare, și ci gradul de răbdare sau capacitatea de a lucra în echipă!

Și fiindcă miza este una uriașă, concurenții au încercat să demonstreze din plin că au talent culinar! Dar fiindcă pane-urile nu se fac deloc ușor la plita electrică, unii dintre bucătari au avut geniala idee de a improviza!

Astfel, cei mai pricepuți au pus repede mâna pe grătar, au aprins cărbunii și astfel au început să sfârâie tigăile! Asta da dovadă de măiestrie!

Așa cum era de așteptat, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost surprinși să descopere că printre cei șaizeci de bucătari există și câțiva extrem de inventivi!

Lovitură grea la „Chefi la cuțite”! Ce provocare au primit concurenții rămași în Bootcamp... S-au ales CULORILE! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au pornit războiul culinar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x