Antena Căutare

Ai greșit meseria, băiatul meu! Dragoș e inginerul care a gătit dumnezeiește! „O să plâng singur...”

Dragoș Scurtu este de profesie inginer și legătura sa cu bucătăria vine din facultate, atunci când a fost nevoit să își gătească singur!

Dragoș Scurtu este de profesie inginer și legătura sa cu bucătăria vine din facultate, atunci când a fost nevoit să își gătească singur!

A devenit apoi un fan al emisiunii și apoi a decis să își facă niște curaj pentru a primi un verdict de la cei trei jurați. Tânărul a vrut să afle direct în emisiunea „Chefi la cuțite” dacă se pricepe sau nu la gătit!

Ca să își demonstreze priceperea în materie de bucătărie, Dragoș a gătit somon cu sparanghel și sos olandez.

Nu a părut deloc sigur pe el și chefii l-au întrebat de unde știe să facă sparanghel, somon sau sos olandez. Și când a spus că singur a învățat, surpriza a fost mare pentru cei trei.

Și pentru modul în care a gătit, concurentul a primit trei cuțite! Să avem de-a face cu un adevărat talent nedescoperit? Cu siguranță are toate șansele să facă spectacol la „Chefi la cuțite”!

Concurentul care i-a enervat pe chefi! S-a lăsat cu ceartă! Rafael Garcia, cel mai „fermecător bucătar din Republica Dom... Mihai Ilie i-a păcălit pe toți cu un preparat surpriză! Arată de-a dreptul magic și sigur nu ghicești ce este!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x