Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Povestea unei LUPTĂTOARE, dar al dente! Nela i-a fermecat pe chefi! „Sunt mai nebunatică așa, dar sunt o mașină de război...”

 

Nela Chiscoci este de meserie ospătar și a lucrat timp de 20 de ani în Italia! Acum, concurenta a venit în sezonul 6 „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a ajunge în marea finală!

Ca să-i convingă pe chefi că are talent culinar, ea a gătit o super porție de calamarata, o rețetă de paste cu fructe de mare și legume.

A stat mulți ani departe de România, dar recent a decis să se întoarcă. A stat chiar departe de fiica sa, dar tocmai asta a făcut-o să fie mai puternică.

Cu lacrimi în ochi, femeia a muncit și spune că simte că și-a neglijat copilul, în goana nebună de a câștiga bani. Dar acum este dispusă să schimbe totul!

Încurajată de soțul său, Nela a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că deși a lucrat ca ospătar, ea cunoaște marile secrete ale bucătăriei! A muncit mult, chiar și în cele mai frumoase palate din Veneția!

 „Sunt mai nebunatică așa, dar sunt o mașină de război, fiindcă muncesc mult...”, a mărturisit concurenta.

Pentru rețeta pe care a pregătit-o, Nela a mers mai departe în concurs!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest