Antena Căutare

Preotul Antoniu ține slujbe ziua și seara se îmbracă în Elvis și face SHOW! „

Antoniu Petrescu, zis și Don Elvis, este preot catolic și a venit în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că există o legătură între preoție și arta culinară!

Antoniu Petrescu, zis și Don Elvis, este preot catolic și a venit în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că există o legătură între preoție și arta culinară!

Antoniu Petrescu trăiește în Italia de 25 de ani și este convins că între preoție și gătit există un punct comun: ”Preotul este pus în condiția de a găti singur, de a-și face cumpărăturile. Eu am crescut lângă mama și am mai tras cu ochiul când eram cu ea în bucătărie. În virtutea acestei alegeri pe care am făcut-o sunt pus în situația de a găti și a pregăti singur”.

Pentru a lua cuțitele celor trei jurați, concurentul a decis să pregătească o super rețetă de spaghete cu pește spadă!

Fan al muzicii gospel, country, dar mai ales al legendarului Elvis Presley, preotul Antoniu este și un interpret cunoscut! După ce își face rolul de preot, Antoniu îmbracă hainele lui Elvis și face show de zile mari!

Chefii nu au putut rezista, așa că l-au pus pe preotul Antoniu să cânte, iar momentul a fost unul cu adevărat special!

Chiar dacă nu a mers mai departe, „Don Elvis” a făcut spectacol în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

George și Alina au mutat scandalul din casă la „Chefi la cuțite”! „Tu ești Alina Malefica”... Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu continuă RĂZBOIUL culinar! Ce rețetă le dă BĂTĂI de cap juraților?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x