Antena Căutare

Faza serii! Chef Dumitrescu, victima celei mai tari farse de la „Chefi la cuțite”! La cât de repede a fugit, putea participa la Olimpiadă!

Toată lumea știe că Florin Dumitrescu nu suportă insectele. Colegii lui i-au pregătit o farsă de zile mari: i-au pus în farfurie câteva râme care se folosesc la pescuit. Cel mai bun remediu pentru a scăpa de o fobie, nu?

Toată lumea știe că Florin Dumitrescu nu suportă insectele. Colegii lui i-au pregătit o farsă de zile mari: i-au pus în farfurie câteva râme care se folosesc la pescuit. Cel mai bun remediu pentru a scăpa de o fobie, nu?

Vreți să îl vedeți pe Florin Dumitrescu fugind prin platou și țipând de frică? Știind despre frica lui de tot ce înseamnă insecte, colegii i-au pregătit un platou special: într-un bol ce lui Florin îi mirosea „a desert” au ascund mai multe râme, folosite pentru pescuit!

Ultima amuletă a sezonului a fost câștigată! Ce chef va putea vorbi liniștit și cine va avea obligația să tacă în moment... Diana Ross Emanoil este o adevărată supraviețuitoare. Vândută de familie, a fost la un pas de moarte de cinci ori, din c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x