Antena Căutare

Luptă crâncenă în cămara ”Chefi la cuțite”! Concurenții trec printr-o probă de foc

O nouă ediție ”Chefi la cuțite” va fi difuzată de Antena 1 în seara de Ajun, pe 24 decembrie, de la 20:00. Cea de-a treia confruntare pe echipe întețește conflictele apărute în bucătărie, iar concurenții vor uita de prietenii într-o luptă culinară ce poate avea doar un singur învingător.

O nouă ediție Chefi la cuțite va fi difuzată de Antena 1 în seara de Ajun, pe 24 decembrie, de la 20:00. Cea de-a treia confruntare pe echipe întețește conflictele apărute în bucătărie, iar concurenții vor uita de prietenii într-o luptă culinară ce poate avea doar un singur învingător.

Astfel, după ce Gina Pistol va da start probei, doi dintre concurenții cu tunică roșie și albastră vor năvăli în cămară pentru a face rost de ingredientul vedetă din rețetele stabilite de chefii Dumitrescu și Bontea, iar confruntarea culinară se va transforma în una personală: ”Am tras, el a tras mai tare și mi-a smuls-o din mâini..mi-am scrântit un deget. Mă simt vinovat, cred că vom pierde proba..

Luptă crâncenă în cămara ”Chefi la cuțite”! Concurenții trec printr-o probă de foc

Având doar șaizeci de minute la dispoziție pentru a pregăti treisprezece farfurii, una dintre echipa va fi nevoită să își adapteze rețeta aleasă în funcție de ingredientele rămase: Noi ne chinuim să gândim rețeta, combinăm gusturi și rămânem fără vedeta farfuriei.”. Ce trupă de bucătari va fi pusă în dificultate și cum se vor descurca aceștia, rămâne de văzut în ediția de luni, la ”Chefi la cuțite”.

Tot atunci, chefii vor începe să se gândească la strategiile abordate în acest sezon și la amuletele obținute de-a lungul audițiilor pe nevăzute. Disponibile doar pe parcursul celor opt confruntări pe echipe, avantajele pot schimba definitiv parcursul jocului atunci când sunt folosite în momente cheie din competiție.

Luptă crâncenă în cămara ”Chefi la cuțite”! Concurenții trec printr-o probă de foc

Până acum, doar o singură cartolină a fost folosită de către chef Sorin Bontea, însă gândul că juratul a rămas cu alte trei amulete valoroase pare să îi sperie pe colegii săi rivali: O să îmi folosesc amuletele, dar vreau să le folosesc în momentele critice. După ce Bontea își va folosi a doua amuletă de schimbare a unui concurent, atunci voi ști în ce ape mă scald. ”, mărturisește chef Florin Dumitrescu.

Luni seară, chefii Bontea și Dumitrescu vor lupta în cinci bucătari, în vreme ce chef Scărlătescu va intra în luptă cu echipa completă. Cine va câștiga a treia confruntare pe echipe, care vor fi trupele ce intră la duel și care va fi verdictul plin de tensiune al testului individual, telespectatorii pot urmări luni, în Ajunul Crăciunului, într-o nouă ediție specială ”Chefi la cuțite, de la 20:00.

Rețete speciale de Crăciun, în bucătăria ”Chefi la cuțite”... Aurelian Temișan și echipa „Te cunosc de undeva!”, în juriu la „Chefi la cuțite”: „Am mâncat și porția mea, și pe a Andr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x