Antena Căutare

Lacrimi de emoție! Simona, victimă a violenței domestice, are o poveste impresionantă: "Mă bătea pe mine, îmi lovea copiii"

Farfurii cu surprize pentru jurați, în cea de-a noua ediție „Chefi la cuțite” din sezonul 6. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au parte de farfurii inedite, dar și de personaje pe măsură.

Farfurii cu surprize pentru jurați, în cea de-a noua ediție „Chefi la cuțite” din sezonul 6. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au parte de farfurii inedite, dar și de personaje pe măsură.

Simona Drilea este cea care sparge gheața. Concurenta este economist de profesie, dar are o pensiune și o fermă de prepelițe, așa că preparatul pe care-l propune în fața chefilor este unul inedit: Prepeliță condimentată cu orez negru.

"Pentru că le cresc, îmi place să le și gătesc. Le gătesc sub multe forme și întotdeuna primesc laude", povestește concurenta.

După ce îndură ceva emoții, care se lasă chiar cu lacrimi, Simona ajunge în fața celor trei jurați și se lasă cu povești. E mamă a trei copii, cultivă zmeură, are o pensiune și gătește pentru că nu a găsit bucătar pe care să-l angajeze și, în plus, este artistă într-un ansamblu folcloric.

A divorțat după 11 ani, pentru că soțul său era extrem de violent atât cu ea, cât și copiii lor. Puterea Simonei de a trece peste orice a determinat-o să ia viața de la capăt.

În fața chefilor a primit aprecieri, iar atunci când a fost întrebată din echipa cui ar vrea să facă parte, a zis, fără drept de apel, Scărlătescu. Asta în ciuda faptului că fiica sa a sfătuit-o să se ducă la Bontea: "L-am urmărit și l-am apreciat mereu pe chef Cătălin". Bine, am înteles, încă o dată Scărlătescu!

Gastronomia asiatică, franțuzească și românească în farfuriile ”Chefi la cuțite”... Chef Bontea își sfidează colegii în lupta pentru amuletă: "Dacă tot Sorin câștigă, eu îmi dau demisia!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x