Antena Căutare

Sorin Stan a trecut din închisoare în bucătărie: „Furam cutii cu lapte praf"

Sorin Stan, bucătar, vrea să obțină cele trei cuțite de la jurați. Preparatul său asiatic este creat de el și un amic. Concurentul vrea să-și arate măiestria în fața celor trei magnifici.

Sorin Stan, bucătar, vrea să obțină cele trei cuțite de la jurați. Preparatul său asiatic este creat de el și un amic. Concurentul vrea să-și arate măiestria în fața celor trei magnifici de la „Chefi la Cuțite”.

Sorin are 24 de ani și este un bucătar din Ciolpani. A venit la „Chefi la cuțite” cu gânduri mari : „Nici nu mă gândesc să nu câștig. Am venit aici să fac ravagii.”

Pentru confruntarea cu chefii, Sorin a pregătit o salată de baby caracatiță, un preparat asiatic, mâncarea preferată a concurentului. Rețeta este creație proprie, în „co-producție” cu un prieten de-al lui, tot bucătar.

Sorin Stan a trecut din închisoare în bucătărie:  „Furam cutii cu lapte praf"

Sorin este un tip descurcăreț. Dorința de a ajunge proprietarul unui restaurant l-a împins să încerce orice, inclusiv activități ilicite. În străinătate, a stat trei zile în pușcărie: „Am avut ghinion că m-au prins vinerea, dacă mă prindeau joia, scăpam vinerea”.

Prin ce peripeții a trecut Sorin și decizia juriului în privința viitorului său la „Chefi la Cuțite”, puteți afla, urmărind materialul video de mai jos:

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fac show la „Chefi la cuțite”! „În bucătărie nimic nu are logică!”... Începe bătălia pentru cea mai dorită amuletă a sezonului! Scărlătescu a scos toate armele la înaintare: „Trebuie să mă t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x