Antena Căutare

Mamăăă, ce lovitură pentru chef Scărlătescu! Un concurent galben râvnește la echipa albastră! "Sunt băieți de valoare acolo!"

Surprizele se țin lanț la bancurile de lucru, unde toate cele trei echipe muncesc de zor pentru prepararea dish-uri festive, de Crăciun. Tensionați peste măsură, cei din echipele galbenă și roșie, care au primit drept temă tradițional franțuzesc, repsectiv american, par să nu reușească să se adune, totul spre bucuria lui chef Bontea.

Surprizele se țin lanț la bancurile de lucru, unde toate cele trei echipe muncesc de zor pentru prepararea dish-uri festive, de Crăciun. Tensionați peste măsură, cei din echipele galbenă și roșie, care au primit drept temă tradițional franțuzesc, repsectiv american, par să nu reușească să se adune, totul spre bucuria lui chef Bontea.

Așa se face că Bontea are timp de stat la taclale cu concurenții din celelalte echipe, moment numai bun să-l facă pe Marian Rusu, om al lui Scărlătescu, să facă o mărturisire uimitoare.

"Ia zi, ți-ar plăcea să fii în echipa albastră?", este întrebarea pe care i-o adresează Bontea. Sfios, însă făcă să se poată ascunde, Marian dezvăluie că echipa lui chef Sorin are oameni de valoare din punctul lui de vedere.

"Eu sunt loial, nu trădez pe nimeni, dar la echipa lui chef Bontea sunt cei mai buni oameni. Mă simt apropiat de băieţii din echipa adversă", declară Marian.

Panică în bucătărie! Un concurent al lui Scărlătescu se pierde din nou în fața tensiunii: "Ce faci, mă, iar ești pl... L-a cuprins disperarea! Chef Bontea e plin de nervi: "Vor râde toate babele din țara asta de mine!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x