Chefi la Cuțite. Sezon 7. Ediția 8. Eugenia Gheorghe , fost bucătar al Casei Regale a României, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i impresioneze pe jurați cu preparate regale.
Eugenia a lucrat opt ca bucătar al Casei Regale a României, a venit însoțită de către Alex, pe care dorește să îl facă chef.
CITEȘTE ȘI : Trei rețete de supă cremă pline de culoare și savoare
„Astăzi gătesc o Rețetă de Pate Lady Laird, un preparat de la Casa Regală, sper să le facă și chefilor acest preparat. A fost de foarte multe ori la mese oficiale.”
Eugenia a primit din partea regelui, medalia Regelui Mihai I de loialitate a Casei Regale.
„Bucata de carne trebuia să fie mică, cât încape în palmă. Le plăcea să mânânce supă, mai ales seara. Mergeam la Peleș, avem cine cu invitați în castel. Regelui îi plăceau sarmelele în foaie de viță. Ei m-au învățat asta, simplu și curat, vorba princepului.”