Antena Căutare

Merge banda! Cătălin Scărlătescu câștigă prima bătălie a sezonului special Chefi la cuțite

După multe emoții, cele trei familii află cine este câștigătorul la primul battle din acest sezon. Echipa lui Cătălin Scărlătescu câștigă la mustață în fața rivalelor.

După multe emoții, cele trei familii află cine este câștigătorul la primul battle din acest sezon. Echipa lui Cătălin Scărlătescu câștigă la mustață în fața rivalelor, după ce ceilalți doi chefi au întârziat în finalizarea preparatelor și au fost nevoiți să cedeze câte o farfurie.

Astfel, la duel intră echipa mov a lui chef Sorin Bontea și echipa galbenă a lui chef Florin Dumitrescu, care vor găti cu doar doi membri.

Asta în timp ce Scărlătescu nu-și încape în piele de fericire. Sezonul special și-a început battle-urile cu o victorie importantă pentru el, căci la proba pentru a-și trimite prima echipă în marea finală toți concurenții săi se vor afla la bancul de lucru.

Chefi la cuțite. Battle 1. Familia Observator jurizează cel de-al doilea preparat. Gina Pistol: Chefii nu au avut voie s... Spanacul decide prima echipă finalistă de la Chefi la cuțite: Dezastru! Trebuie să facem două preparate din această legu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x