Antena Căutare

Chef Bontea își sfidează colegii în lupta pentru amuletă: "Dacă tot Sorin câștigă, eu îmi dau demisia!"

O nouă luptă a amuletelor îi provocă pe cei trei chefi să se întreacă în preparate spectaculoase pentru a impresiona invitatul special la jurizare. În lupta pentru o nouă amulet, cei trei vor fi jurizați de chef Petrișor Tănase.

O nouă luptă a amuletelor îi provocă pe cei trei chefi să se întreacă în preparate spectaculoase pentru a impresiona invitatul special la jurizare. În lupta pentru o nouă amulet, cei trei vor fi jurizați de chef Petrișor Tănase.

Onorați să gătească pentru primul bucătar român apărut la televizor și curioși ce combinație de gusturi l-ar câștiga definitiv pe acesta, trioul ”Chefi la cuțite” se pune pe treabă. Fiecare are de gătit fasole, iar Bontea nu pare destul de încântat. Chiar și așa, după patru amulete castigate, atitudinea sfidătoare nu-I lipsește.

„O să rămân singur în emisiunea asta dacă mai câștig încă una și o să mă plictisesc”, spune, amuzat, chef Bontea.

Petrișor Tănase este un om cu o întreagă istorie în bucătărie, motiv pentru care va căuta farfurii complete, în care gustul și platingul să fie într-un echilibru perfect.

Avantajul acestei ediții va permite chefului câștigător să blocheze un concurent din echipele adverse pentru jumătate din durata unei probe. Sorin Bontea, cel ce este în fruntea clasamentului în acest moment cu patru amulete câștigate, deține deja o cartolină identică, iar acest lucru va isca și mai multă tensiune în platou: ”Dacă o câștigă Bontea și pe asta…eu îmi dau demisia!”, afirmă Florin Dumitrescu.

Lacrimi de emoție! Simona, victimă a violenței domestice, are o poveste impresionantă: "Mă bătea pe mine, îmi lovea... A gătit pentru călugări, la mănăstirile de pe Muntele Athos: Chefii: “Ăsta e un fel de hamburger fără pâine. Mâncau ei a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x