Antena Căutare

Chefii își aleg bucătarii și află culorile tunicilor în care vor lupta, astăzi, de la 20:30 la Antena 1

Aseară, pe Antena 1, chefii au dat startul unei noi etape eliminatorii, bootcampul, dar nu înainte de a primi o veste neașteptată din partea Ginei Pistol.

chefii catalin scarlatescu, florin dumitrescu si sorin bontea la masa juriului Galerie
”Chefi la cuțite” vor trage la sorți pentru a afla ce culori vor avea tunicile în care vor lupta anul acesta | Antena 1

Sezonul 9 pune în competiție pentru chefi o miză importantă – o statuie, după chipul și asemănarea juratului câștigător, ce va domni în platoul show-ului pe tot parcursul următorului sezon: ”A apărut o miză mai mare și a început deja războiul. Suntem la cuțite!”, au spus chefii.

Seara de duminică a adus și alte schimbări neașteptate la Chefi la cuțite. Bootcamp-ul sezonului 9 a impus un nou tip de selecție, adaptat la restricțiile acestui moment. Din acest motiv, din cei 170 de concurenți care au primit un vot de încredere din partea chefilor în audiții, doar 75 au trecut mai departe în prima probă de bootcamp. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ales mai puțin de jumătate din numărul total de bucătari, reevaluând prestațiile și rețetele lor din audiții.

După prima probă de bootcamp, în care bucătarii au avut o temă culinară în aparență simplă, sandvișul, doar cei mai talentați 45 de concurenți au impresionat și s-au calificat astfel în cea de-a doua probă, ce va avea loc în această seară, de la 20:30, pe Antena 1. Acest ultim test crucial, ce va cerne bucătarii buni de cei extraordinari, va impune o serie de cerințe culinare și mai ridicate: ”Este cea mai importantă probă, pentru că este cea în care noi ne alegem echipele”, afirmă chef Florin Dumitrescu.

Ce culori vor avea tunicile Chefilor în sezonul 9

Cel de-al nouălea sezon vine cu o mare surpriză pentru chefi. De data aceasta, echipele vor fi formate din câte 8 bucătari talentați, însă din cele 24 de locuri disponibile, câte un loc în fiecare echipă este deja ocupat de către cuțitul de aur.

Alexandru Bădițoaia, Paul Vasile și Ștefan Borleanu sunt cei mai străluciți trei bucătari ce și-au securizat deja locurile în bucătăria Chefi la cuțite. Tocmai din acest motiv, în seara aceasta, fiecare dintre cei trei chefi mai dispune de câte 7 tunici, gata să fie oferite celor mai buni pretendenți: ”Opt oameni într-o echipă? Minunat! Asta da surpriză”, vor spune chefii încântați.

Tot în această seară, de la 20:30, pe Antena 1, jurații Chefi la cuțite vor trage la sorți pentru a afla ce culori vor avea tunicile în care vor lupta anul acesta, iar telespectatorii vor putea afla la finalul ediției și cum arată componența echipelor în lupta crâncenă a sezonului 9.

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Cătălin Scărlătescu, tentat de farfuria uneia dintre concurente! Ce mărturisire i-a făcut... Ce amulete au jurații „Chefi la cuțite” și ce avantaje pot folosi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x