Antena Căutare

Chefii se întrec diseară pentru o amuletă pusă prima oară în joc, la marea premieră a sezonului 12 Chefi la cuțite: ”E diabolică!”

Cel mai așteptat show culinar din România are marea premieră în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1: prima ediție a sezonului 12 Chefi la cuțite vine cu noi ingrediente care condimentează competiția

Chefii se întrec diseară pentru o amuletă pusă prima oară în joc, la marea premieră a sezonului 12 Chefi la cuțite: ”E diabolică!” Galerie
Chefii se întrec diseară pentru o amuletă pusă prima oară în joc, la marea premieră a sezonului 12 Chefi la cuțite: ”E diabolică!” | Antena 1

Diseară, Irina Fodor va pune în joc o amuletă cu greutate, ce va oferi câștigătorului un avantaj introdus în premieră în concurs, lansându-le celor trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, o provocare pe măsură.

Sezonul 12 Chefi la cuțite începe, așadar, în forță: noua amuletă încinge spiritele încă de la startul competiției, anunțând un sezon savuros, în care confruntările pe echipe vor fi cu atât mai dificile și spectaculoase. ”Amuleta asta e diabolică!”, a exclamat unul dintre Chefi. Fiecare dintre cei trei jurați intră în competiție cu o miză grea.

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii. ”Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale”, a declarat Chef Bontea.

Cu trei trofee adjudecate până în prezent, Chef Scărlătescu este gata pentru o bătătlie mai aprigă ca niciodată în bucătăria Chefi la cuțite. ”Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă”, a anunțat Chef Scărlătescu.

De partea cealaltă, Chef Dumitrescu are doar două victorii în palmares, chiar dacă, de-a lungul celor 11 sezoane, s-a bucurat de succes în battle-uri. ”Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem – eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând”, a spus Chef Dumitrescu.

Chefii se întrec diseară pentru o amuletă pusă prima oară în joc, la marea premieră a sezonului 12 Chefi la cuțite: ”E diabolică!”

În seara aceasta, lupta pentru prima amuletă îi va pune la grea încercare pe cei trei jurați, care inaugurează sezonul 12 gătind preparate cu tot atâtea ingrediente. Proba celor 12 ingrediente va declanșa o întrecere în strategii și rețete, din competiție nelipsind cel de-al patrulea Chef invitat, conform regulii introduse sezonul trecut. Astfel, toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către competitorii invitați, vor fi depozitate într-un seif, acesta reprezentând premiul care va reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale dinainte de confruntările pe echipe.

Spectacolul culinar va fi cu atât mai incitant cu cât în platoul Chefi la cuțite își va face apariția Rikito Watanabe, noul asistent la Chefilor. El le va fi acestora aproape atât la probele pentru amulete, cât și la jocurile din camera de relaxare a Chefilor, dovedindu-se sursa multor situații comice pe parcursul emisiunii. De partea cealaltă, în platoul preselecțiilor, prima rundă a jurizărilor pe nevăzute va aduce concurenți cu povești emoționante și preparate inedite, dar și vizite speciale. În seara aceasta, fostul jucător de baschet Virgil Stănescu va găti pentru jurați, momentul verdictului fiind un prilej de discuții savuroase.

Cine va câștiga prima amuletă a sezonului 12 Chefi la cuțite, cum se va descurca Riki în rolul de asistent, dar și celelalte surprize de la jurizările pe nevăzute vor fi descoperite de telespectatori la marea premieră din această seară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la ora 20:00.

Show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale. Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la c... CONCURS: „Degustare la cuțite”. Trăiește experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător. Care este regulamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x