CONCURS! Răspunde la întrebare și primești o super tigaie cu care să faci spectacol în bucătărie!

Dacă vrei să îți demonstrezi calitățile de bucătar iscusit atunci tot ce ai de făcut este să intri și tu în cea mai „condimentată” competiție a momentului! Răspunde la o întrebare și poți primi o tigaie Regis Stone, ce va transforma gătitul într-o adevărată plăcere!

Dacă vrei să îți demonstrezi calitățile de bucătar iscusit atunci tot ce ai de făcut este să intri și tu în cea mai „condimentată” competiție a momentului! Răspunde la o întrebare și poți primi o tigaie Regis Stone, ce va transforma gătitul într-o adevărată plăcere!

Concursul începe pe 07.05.2018 la ora 21:00 și se termină pe 13.05.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă ai fi unul dintre jurați, ce preparat ai cere concurenților să pregătească în 15 de minute?”.

Cel mai savuros răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 14.05.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (click AICI).

Tigaia Regis Stone Pan este ideală pentru orice rețetă, fiindcă este încăpătoare și îți oferă o calitate superioară tigăilor ceramice obișnuite. Baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii, motiv pentru care carnea și legumele tale se vor găti mult mai repede și mult mai bine, fără ca tu să amesteci iar și iar.

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” folosesc doar produsele din gama Regis Stone, fiindcă știu că nu vor fi niciodată dezamăgiți de calitatea lor. În plus, nicio altă tigaie nu le pune mai bine în valoare talentul culinar.

Stratul antiaderent împiedică lipirea alimentelor și ingredientele tale vor arăta delicios și aspectuos, dar vor fi și o adevărată sursă de vitamine, fiindcă își vor putea menține proprietățile nutritive!

Cu tigaia Regis Stone Pan, gătitul devine o adevărată plăcere. Poți găti chiar și fără ulei, fiindcă ingredientele tale nu se vor lipi deloc. Legumele, carnea și tot felul de alte ingrediente vor arăta colorat și își vor menține proprietățile nutritive, pentru ca tu să poți avea avea grijă de tine și de sănătatea familiei tale.

Uită de mirosul neplăcut de prăjeală, de cantitățile mari de ulei, de fum și de chinul curățării tigăilor! Cu Regis Stone Pan, orice friptură, omletă sau clătită alunecă efectiv în farfurie și tigaia se curăță simplu și rapid, cu un simplu jet de apă.

Te imaginezi manevrând o tigaie Regis Stone precum un concurent talentat de la emisiunea "Chefi la cuțite"? Atunci intră în competiție și câștigă un ajutor de nădejde în bucătărie!

Mult succes tuturor!

Ultimele știri