Antena Căutare

Cu lacrimi în ochi, Ionuț a venit să câștige „Chefi la cuțite” ca să nu mai plece vreodată de lângă băiatul său! „Nu mai vreau să ratez nimic din viața lui”

Ionuț Pavel spune că bucătăria este meșteșugul său este bucătăria și asta l-a făcut să vine la emisiune ca să își încerce norocul.

Ionuț Pavel spune că bucătăria este meșteșugul său este bucătăria și asta l-a făcut să vine la emisiune ca să își încerce norocul.

Spune că a intrat în bucătărie la vârsta de 16 ani. La 19 ani deja începuse o școală de bucătari la Lisabona, apoi a lucrat pe un vas de croazieră în Australia.

A ajuns în Germania, Angola și multe alte țări. Regretă totuși că a ratat momente importante din viața copilului său. A venit la „Chefi la cuțite” ca să câștige și ca să nu mai fie nevoie să plece vreodată de lângă băiatul său.

Crede că preparatul său din cod cu piure de năut și beurre blanc îi va aduce succesul

Jurații au degustat și au fost impresionați de ceea ce au găsit în farfurie.

Puștiul a făcut senzație! Iosif a „pictat” o capodoperă în farfurie și i-a dat gata pe chefi! „Ai luat și un cartof din ... Iulia a făcut cel mai mov burger pe care l-ai văzut vreodată! „E prescură? Nu, mă, e un altfel de macarons”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x